16 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Sahi İntikam 6 bile alamamış yarın feci düşebilir ama Sbt ters köşe yapabiliyor. Yarının sonuçlarını merakla bekliyorum.

arka sokakalrın fragmanı gördüm süper olmuş canlı bomba okula dalıyor yarın artar kesin fragmandaki patlama sahnesini de gayet gerçekçi yapmışlar enfesto

- - - Ekleme - - -

Sahi İntikam 6 bile alamamış yarın feci düşebilir ama Sbt ters köşe yapabiliyor. Yarının sonuçlarını merakla bekliyorum.

sbt intikam konusunda şaşmaz

Beyaz Show'un fragmanını gördüm Selim Bayraktar'ı gösterince anladım ki MY Kanal D'ye star'dan daha çok yakışıyormuş
Böyle olaylarda var hacı dalga geçmeyin şimdi

arka sokakların artması için ekipten birinin vurulması lazım rıza baba vurulursa 10 üstü alır canlı bombanın arkasından okula dalsa rıza baba reyting tavan

Beyaz Show'un fragmanını gördüm Selim Bayraktar'ı gösterince anladım ki MY Kanal D'ye star'dan daha çok yakışıyormuş
Böyle olaylarda var hacı dalga geçmeyin şimdi
almadıkalrı hata
boşuna perşembe initkamdan iyi gidebilecek dieğr günler zirveyi alabilecek merhamet ve kuzeyi de harcadıalor my karşısımda

- - - Ekleme - - -

İçine takas girmiş
genele uydum okumadın mı sina koloğlunu vurdulu,kırdılı diziler artıyor demiş as da bomba patlıyor hem de çok gerçekçi şekilde

- - - Ekleme - - -

arka sokakların artması için ekipten birinin vurulması lazım rıza baba vurulursa 10 üstü alır canlı bombanın arkasından okula dalsa rıza baba reyting tavan

rıza baba vurulursa sbt ölçemez tns bir gümnn gecikmeli açıklarsonucu

nihat hoca süper gitmiş
galip dervişi izleyemedim yarın bakıcam

Merhamet abartı bence Cuma olsa 6 reytingle anca zirvede yer alır
Neyse 1 bölüm izledim oda en dozajlı bölümdü heralde

Sina Koloğlun o haberle ne kadar ses duyurdu bilemem ama bende forumdaki köşe yazısına bişeyler karalamasam ancak o kadar sesi duyulurdu..Düşün artık
Sadece yeni dizi/program haberleri var mı diye takip ettiğim isim.Yoksa kaleminden değil

kandil dolayısıyla nihat hoca coşuyo yarın intikamı geçerdi ama çok geç saatte kadar sürerse ortalaması düşer

ben genelde bakıyorum yazısının girişine ona göre devam ediyorum
my karşısında ab de 8 i geçen dizi perşembe hariç belki perşembe de ab de zirveyi alır
kuzey my bitene ka 6 yı geçemiyor anlıkta my den sonra 8.5 a fırlıyor ortalama 7.5 desek diğer günlere totalde şansı var
merhamet de bir karagül etkisi yaratabilridi bence dieğr günler

nihat hoca kandilde coştu iyice yarın intikamı geçmesi lazım saat kaçta bitiyo acaba