Sahi İntikam 6 bile alamamış yarın feci düşebilir ama Sbt ters köşe yapabiliyor. Yarının sonuçlarını merakla bekliyorum.
Sahi İntikam 6 bile alamamış yarın feci düşebilir ama Sbt ters köşe yapabiliyor. Yarının sonuçlarını merakla bekliyorum.
00:00 - 00:15 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 6.9 2) KANALD: 4.58 3) FOX: 2.08
arka sokakalrın fragmanı gördüm süper olmuş canlı bomba okula dalıyor yarın artar kesin fragmandaki patlama sahnesini de gayet gerçekçi yapmışlar enfesto
almadıkalrı hata boşuna perşembe initkamdan iyi gidebilecek dieğr günler zirveyi alabilecek merhamet ve kuzeyi de harcadıalor my karşısımdaBeyaz Show'un fragmanını gördüm Selim Bayraktar'ı gösterince anladım ki MY Kanal D'ye star'dan daha çok yakışıyormuş Böyle olaylarda var hacı dalga geçmeyin şimdi
genele uydum okumadın mı sina koloğlunu vurdulu,kırdılı diziler artıyor demiş as da bomba patlıyor hem de çok gerçekçi şekilde
İçine takas girmiş
arka sokakların artması için ekipten birinin vurulması lazım rıza baba vurulursa 10 üstü alır canlı bombanın arkasından okula dalsa rıza baba reyting tavan
almadıkalrı hata boşuna perşembe initkamdan iyi gidebilecek dieğr günler zirveyi alabilecek merhamet ve kuzeyi de harcadıalor my karşısımda
- - - Ekleme - - -
genele uydum okumadın mı sina koloğlunu vurdulu,kırdılı diziler artıyor demiş as da bomba patlıyor hem de çok gerçekçi şekilde
Merhamet abartı bence Cuma olsa 6 reytingle anca zirvede yer alır Neyse 1 bölüm izledim oda en dozajlı bölümdü heralde
Sina Koloğlun o haberle ne kadar ses duyurdu bilemem ama bende forumdaki köşe yazısına bişeyler karalamasam ancak o kadar sesi duyulurdu..Düşün artık Sadece yeni dizi/program haberleri var mı diye takip ettiğim isim.Yoksa kaleminden değil