16 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Nihat hocam cok iyi sonuclar almis Sbt grubunda..

Iki diziyide tebrik ediyorum ama iki dizininde Total de 2 Reyting kaybedip AB de ayni oranlari almasi cok ilginc

AB bu sefer evde kalmis, TOTAL izleyicisi dizilere 2 reyting kaybettirmis. ZKFO'da 2.7'lere düsmüs..

Gerçek denekler ortaya cikmaya başladı :X Beren'im gene zirvede!!!!!

Kvp iyice düşmüş:X Karadayı'm yakalayacak az kaldı gerçek deneklerin etkisini görmeye:X çok sevindim:X

Nihat hocam da çok iyi gitmiş. En çok izlenen kandil programi.Diğerleri dizilere pek etki etmemiştir.
@Via mobile

vadi ve intikam totalde düşmüş ab de ise geçen haftanın aynısı nerdeyse galip derviş orta halli devam ediyor zkf ab fena gitmemiş totalde gerilerde kalmış

intikam abde gene zirvede.inşallah zirvede kapatırız bu sezonu.kandil programları total grubunu fena etkilemiş.20 dakika salıdanda kötü gitmiş.

AB grubu olduğu gibi duruyor. Kandil olduğunu unuttular galiba :T:

İntikam ve kvp totelde şok düşüş yaşamış kandil nedeniyle...
intikam ab'de gene ZİRVEDE! :d
20 dakika çok çok kötü gitmiş 2 reyting bile alamamış ve intikam ile kvp özeti geçememiş :)

Deniz Yıldızı kandil nedeniyle düşmüş baya, bugün büyük final var akşamı iple çekiyorum. :)

Gani Müjde ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>GaniMujde
TNS nasıl asık suratlı,ağlama meraklısı bir kitleden ölçüm sistemi kurduysa hiçbir komedi AGB ve SBT dönemindeki kadar izlenmiyor.
Gani Müjde ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>GaniMujde

Varsa yoksa dram gözyaşı.Oysa sinemaları ve tiyatroları komedi taşıyor.Sokaktaki tüm beğeni anketlerinde komediler önde gidiyor.Ama ölçümde.

Gani Müjde ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>GaniMujde<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;"></small>

Bu ölçüm sistemi ile Ne Avrupa Yakası yaşayabilirdi,ne Hayat bilgisi,ne Ruhsar,ne Tatlı kaçıklar, ne Çocuklar duymasın.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Komediyle işi olmayan D gurubunu %12 lerden % 28 lere yükseltirken, Ab gurubunu da %24 ten %11 e düşürdüler.Ekran sadece gözyaşı doldu.

- - - Ekleme - - -

gani müjde isyanlarda:kiki::kiki: