16 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

senin ailen yüzlerce insanın mal varlığını kaybetmesine onalrcasının intiharına sebep olsa sen ailenden yana mı olurdun?

Evet :D aga şimdi anneni babanı düşün mesela aklına getir senin annen baban sana gelip oğlum emre biz geçmişte böyle böyle kötü şeyler yaptık ve bunca yıl senden sakladık dese sen onlara sırtını dönebilr misin? Cevabını ben veriyim seni uğraştırmiyim dönemezsin :d istediğin kadar kendini kandır hayatın boyunca canından çok sevdiğin insanları hele ki kendi kanından olan insanları öyle bi kalemde silip atamazsın

Evet :D aga şimdi anneni babanı düşün mesela aklına getir senin annen baban sana gelip oğlum emre biz geçmişte böyle böyle kötü şeyler yaptık ve bunca yıl senden sakladık dese sen onlara sırtını dönebilr misin? Cevabını ben veriyim seni uğraştırmiyim dönemezsin :d istediğin kadar kendini kandır hayatın boyunca canından çok sevdiğin insanları hele ki kendi kanından olan insanları öyle bi kalemde silip atamazsın
iyi de bu emre ailesi ile can ciğer değil ki ailesinden kurtulmak içni yağmur iel yurtdışında yaşamayı göze alan biri :)

vadi yarın bu yılın en düşük reytinglerinden birini alır kandilden ötürü ama açık ara farkla zirvede olur yine haftaya uçuşa geçer tekrardan

anlıklar çok düşük gelmiş yarın büyük oranda düşcek yapımlar vadiyi izledim güzel bölümdü

galip te şu ana kadar neler oldu @Reytinger ilk kısmı kaçırdım :)

- - - Ekleme - - -

Aga zaten bu emre psikopat oldu iyice yağmur bunları mal etti :d

yani zekasıyla biraz da hakan ı yardımıyla 2.sezon hepsini bir garip edecek :Fkukla gibi oynayacak

- - - Ekleme - - -

ersin ne dedi öyle salkım saçak ... :F

Özlemişim forumu. :D Bugün oranlar düşük gelmiş, ee normal kandil. :D Bu arada herkesin kandili mübarek olsun. Deniz Yıldızı bugün acayip duygusal bölümdü hala etkisindeyim. :( Kvp de dehşetti ama yarısını izleyebildim. :(