16 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üf be artık şefkat tepeyi kimse tutamaz haftayada süper bi bölüm olucak artık 1.ci belli diğerleri de bizi bağlamaz :D

umutsuz ev kadınları akşam baya büyütmüşsünüz gerçekten total 3.97 ab sadece 3.22 reyting alarak kötü gitmiş , yetenek sizsiniz tekrarı total 4.75 ab 4 reyting alarak iyi gitmiş , eşim bilir her 2. gruptada zirvede yer almış total 7.05 ab 7.04 reyting alarak çok iyi gitmiş

Acun Ilıcalı olmasa hafta sonu çok boş olacakmış.Umutsuz Ev Kadınları'nın çıkan sonuçlarını gerçekçi bulmuyorum.

Şefkat Tepe süper bir yükseliş yakalamış A/B'de. İlk 3'e girmiş ilk defa. :) Totalde erken bitmese zirvede olurdu bence. :) Ben Bilmem Eşim Bilir 1.5 saat boyunca rakipsiz reyting alıyor.

@emremereu Ben Bilmem Eşim Bilir 22:45'de bitiyor,dün de öyleydi,23:00'e kadar reklam var,sonra 5-10 dakika yayın,reklam ve final.Şefkat Tepe kaçta bitiyor,1:30 saat için 21:30 gibi bitmesi lazım.O kadar erkense biraz uzatmaları mantıklı olur.

- - - Ekleme - - -

@emreemreu

Ben Bişmem Eşim Bilir dün çok kötüydü,genelde izliyorum ama dün izleyemedim,,bence daha da az izlenmiş olmalı.Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin tekrarı daha heyecanlıydı(Atalay Demirci hariç)Şimdi Survivor başlıyor,artık Star'ı hafta sonu açmam uzun süre.

@emremereu Ben Bilmem Eşim Bilir 22:45'de bitiyor,dün de öyleydi,23:00'e kadar reklam var,sonra 5-10 dakika yayın,reklam ve final.Şefkat Tepe kaçta bitiyor,1:30 saat için 21:30 gibi bitmesi lazım.O kadar erkense biraz uzatmaları mantıklı olur.

- - - Ekleme - - -

@emreemreu

Şefkat Tepe 22.09'da bitti dün gece. :)

@emremereu o zaman 1:30 saatten biraz azmış,reklamları katınca geç bitiyor tabi,aslında 22:45 final.Çoğu dizi geç bitiyor,İntikam da 22:45,Şefkat Tepe erken bitiyormuş.

- - - Ekleme - - -
@emreemreu

@emremereu o zaman 1:30 saatten biraz azmış,reklamları katınca geç bitiyor tabi,aslında 22:45 final.Çoğu dizi geç bitiyor,İntikam da 22:45,Şefkat Tepe erken bitiyormuş.

- - - Ekleme - - -
@emreemreu

Geçen hafta geç bitti, Yetenek Sizsiniz Türkiye olmasına rağmen 6.6 aldı. Bu hafta olmamasına rağmen 6.5 aldı ama A/B'de yükseldi. 20.15'de başlayıp 22.30'da bitse birincilik gelebilecek. :)

Ben Bilmem Esim Bilir her iki grupta zirvede yer almis, bunu bekliyordum. Çünkü karsisinda Yetenek Sizsiniz'in tekrari vardi.

Kanal D'de FOX'a transfer olan Umutsuz Ev Kadinlari'ndan beklentilerim daha da yüksekti sahsen, özellikle dün SBT'de yüksek çikinca.

Lale Devri gayet iyi gitmis Total grubunda..

Bbeb rakipsiz ortamda ala ala 7 mi almış. :D:D

Acun olmayınca insanlar izleyecek bir şey bulamamış haftasonu. :D

Son düzenleme: