Cem Yılmaz'dan daha çok gülüyorum ben bu adama@denizz19 bir tek ben sevimsiz buluyorum o zaman.Cem Yılmaz ile karşılaştırmaya yeltenenler bile oluyor,şaşırıyorum.
@denizz19 bir tek ben sevimsiz buluyorum o zaman.Cem Yılmaz ile karşılaştırmaya yeltenenler bile oluyor,şaşırıyorum.
Lle Devri özet olduğu için düşüktü. Şimdi Yeni Bölüm.lale devri ve yga 22:30dan sonra coşar hep myani fox un kaybı yok
kanal d de fox gibi haftasonu 2 gün yapabilirdi foxtakinden 1-1.5 reyting daha iyi alırdı hem
Lle Devri özet olduğu için düşüktü. Şimdi Yeni Bölüm.
Kanal D bir diziyi iki gün yayınlamaz. Hem yayınlasa BBEB'in reytingleri düşerdi. Gereksiz olurdu. Tek boşluk PT2'di. Bu yüzden Fox'a geçmesi doğru oldu. Ama kadrosu müthiş bir dizi.
Ben Bilmem Eşim Bilir'i tarihinin en kötü bölümlerinden biriyle ekranlarda,yarışmacı seçiminde biraz özen lazım,bazıları heyecanlanmıyor bile.
- - - Ekleme - - -
@xemrexxx Sefa da iyiydi,en başarılı bulduğum şampiyon.
Lale Devri'nin Özeti yayinlandi mi?
Ben Bilmem Eşim Bilir'de finale kalan çiftler en iyi duygu ve izlenirlik verenlerdi,acaba bir oyun olabilir mi?
- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi pazar cumartesinden çok daha boş,rekor olacaksa pazar olur.
@denizz19 bir tek ben sevimsiz buluyorum o zaman.Cem Yılmaz ile karşılaştırmaya yeltenenler bile oluyor,şaşırıyorum.