16 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umutsuz Ev Kadınları beklenenin altında kalmış dün 5-6 diyorduk...

sbtde uek 2 reyting fazla çıkmış bence bu akşam ve gelecek hafta 3ün altına düşer

Ben Bilmem Eşim Bilir iyi gitmiş. Ben bir az daha fazla beklerdim ama reytingler genel olarak düşük. Yalan Dünya bugünde olsaydı bu A/B boşluğundan yararlanıp 10`a dayanırdı.

Umutsuz Ev Kadınları kötü gitmiş. TNS`de böyle çıkacağını tahmin ediyordum. Çünkü, SBT`de yüksek çıkan bir dizi. Ben PT1`de daha iyi gider demiştim ama yanılıp yanılmadığımı bana zaman gösterecek.

Lale Devri Totalde iyi, A/B`de vasat.

Şefkat Tepe A/B`de ilk defa ilk 3`te.

Bizim Okul uçuşa geçerek Totalde 20. , A/B`de 26. olmuş. Bu boş günde, Şefkat Tepe`nin bile AB`de 3 reyting alarak 3. olduğu günde Bizim Okul`un bu atağı taktir eedilmeli. :kiki:

Şanslı Masa iyi gitmiş.

1 Erkek 1 Kadın biraz vasat gibi son zamanlarda reytinglerde. Umarım düzelir.

Zirvede 7 reyting görmeye alışık değilim yav. Bi garip geldi :D

En son Kurtlar Vadisi Filistin'i görmüştük :F

UEK Yeni bölüm müydü? A/B'si daha düşük gelmiş.

Atalay Demirci'nin bu sabah konuk olduğu Nedir Ne Değildir programı, tarihinin en yüksek reytinglerinden birini almış. :)

11:00 - 12:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.17 , 2) TRT1: 2.55 , 3) TRTCCK: 2.3

- - - Ekleme - - -

Acun konuk olduğunda da yükselmişti. :D

bugün star çok iyi gitmiş gerçektende nedir ne değildir 3.17 almış , süper starlifeda 15dk. boyunca hürrem sultan gösterdiler o da çok iyi gitmiş :

12:00 - 13:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.43 , 2)
STAR: 2.28 , 3) SHOW: 2.23

13:00 - 14:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.43 , 2) KANALD: 2.68 , 3) TRTCCK: 2.34

Son düzenleme:
atv, Bizim Okul'la ilgili ne türlü yol izleyecek, merak ediyorum..

Magazinin genel bir artışı var gibi ekranlarda. @muhtesemyuzyil