16 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@denizz19 bir tek ben sevimsiz buluyorum o zaman.Cem Yılmaz ile karşılaştırmaya yeltenenler bile oluyor,şaşırıyorum.

lale devri ve yga 22:30dan sonra coşar hep myani fox un kaybı yok
kanal d de fox gibi haftasonu 2 gün yapabilirdi foxtakinden 1-1.5 reyting daha iyi alırdı hem
Lle Devri özet olduğu için düşüktü. Şimdi Yeni Bölüm.

Kanal D bir diziyi iki gün yayınlamaz. Hem yayınlasa BBEB'in reytingleri düşerdi. Gereksiz olurdu. Tek boşluk PT2'di. Bu yüzden Fox'a geçmesi doğru oldu. Ama kadrosu müthiş bir dizi.

Ben Bilmem Eşim Bilir'i tarihinin en kötü bölümlerinden biriyle ekranlarda,yarışmacı seçiminde biraz özen lazım,bazıları heyecanlanmıyor bile.

- - - Ekleme - - -
@xemrexxx Sefa da iyiydi,en başarılı bulduğum şampiyon.

nası ldüşecek bbeb özetten iyi giti bugün

lale devri zaten yeni bölüm 21.3 dan sonradır 22.30-45 e kadar 4 ü geçemez koaly koaly 23 ten sonra 2-3 kere 6-7 reytingi görrür

iyi olabilri ama en fazla 1-2 yerde gödsteriye çıkıyor ya da acunun programalr -sabah programı falan yarışma ile gelen şöhretin popülaritenin 10 da 1i yok şu an

Galip Derviş de Umutsuz Ev Kadınları gibi erken saatte yayınlanmalıydı,o da Fox'a geçer belki tutunamazsa.

Lale Devri'nin Özeti yayinlandi mi?

Lale Devri yine gayet iyi gidiyor saatine göre

Survivor'un Cumartesi-Pazar yayinlanmasi daha mantikli olur. Pazartesi'ye gerek yok. Cumartesi Reyting rekoru bile kirabilir. O kadar bos bir gün...

Ben Bilmem Eşim Bilir'de finale kalan çiftler en iyi duygu ve izlenirlik verenlerdi,acaba bir oyun olabilir mi?

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi pazar cumartesinden çok daha boş,rekor olacaksa pazar olur.

Ben Bilmem Eşim Bilir'de finale kalan çiftler en iyi duygu ve izlenirlik verenlerdi,acaba bir oyun olabilir mi?

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi pazar cumartesinden çok daha boş,rekor olacaksa pazar olur.

O yarışma başton sona danışıklı dövüş. Çoğu yarışmacı cast zaten. Saçmalık...

Kanal D 12 reytinge yaklaşıyor :