xBUGRAx
Emekli
Bugünden itibaren Bizim Okulu bıraktım.Çok sıkmaya başladı.Zaten bugün bakmadım.Telefondan Kurtlar Vadisinin 184.bölümüne baktım.Bizim Okula bakacağıma Vadinin tekrarına bakarım daha iyi
Oha en güzel bölümde bırakmışsın. 6 bölüm boyunca en iyisi bu bölümdü tavsiye ederim bi izle.
Bugünden itibaren Bizim Okulu bıraktım.Çok sıkmaya başladı.Zaten bugün bakmadım.Telefondan Kurtlar Vadisinin 184.bölümüne baktım.Bizim Okula bakacağıma Vadinin tekrarına bakarım daha iyi
Bence Atalay gayet komikŞu anda Star ekranlarında boy gösteren Atalay Demirci'yi bir tek ben mi antipatik buluyorum?Resmen kanalı değiştiriyorum.Siz bu adamın ileride bir şeyler başaracağına inanıyor musunuz?
Uek nın gelişi Laleyede yaramış. Bu anlıklarda Ld 2-3 alırdı şimdi 4 den düşmüyo
lale devri ve yga 22:30dan sonra coşar hep myani fox un kaybı yokFox iyi yaptı güzel yaptı da bu kez Lale Devri kayıplara karıştı.
Umutsuz Ev Kadınları iyi gitti. Aslında bakarsanız Kanal D hata yapmadı. Hangi güne koyacaktı ki diziyi? Bütün yapımları UEK'dan daha iyi gidiyor. Mecbur PT2'de yayınlayacaktı. O yüzden bence hatalı karar yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?