16 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

21.30'da başlıyor Esra görende her hafta değişiyor sanır.

:F
:F
Yeni bölümün saati değişmiyor belki ama özetin süresi değişiyor. 2. bölümde çok kısaydı, geçen bölüm çok uzundu, bu bölüm özetsizdi. Gelecek hafta artık kolaj yapar.

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 6.99 2) STAR: 6.28 3) SHOW: 4.9 4) ATV: 3.61 5) FOX: 2.81

Arka sokaklar her zaman diyorum yine diyeyim bari tam bir pt 2 dizisi tamam pt1de çok iyi izleniyor ama bir geçse pt2ye varya fırtınalar estirecekde işte kanald riske etmiyor
-ama devamlı yükselmiş güzel sevindim en azından, sonlarında heyecan doruktaydı müthişti .....

Aky 5e dayandi buyuk coşuşa azkaldi heyecan dorukta

Ben de hep söylüyorum boşluk dizisi olduğunu ve pt-2'de yayınlanması gerektiğini ama kanal memnun demek ki yapacak bir şey yok.
Rıza Baba Acun'a dersini vermiş bu arada son anlıkta.

Yanlış hamle yaptılar Sürece göndermeyle yürümez ezan okutmaları lazım dizide yada Tarık camide bomba felan patlatsın başka yolu yok

Ben de hep söylüyorum boşluk dizisi olduğunu ve pt-2'de yayınlanması gerektiğini ama kanal memnun demek ki yapacak bir şey yok.
Rıza Baba Acun'a dersini vermiş bu arada son anlıkta.

orası öyle rıza baba hep son dakika golünü atıyor bu sefer 2 gol birden atmış iyi en azından ..kanal d tabi ki memnundur totalde en çok izlenen dizisi fakat pt 2 ye geçse reytingleri alt birde üst eder
boşlukta uçuşuna kapılıverirde işte...

İzlemediğim için bilmiyorum.
Sadece güzel bölümlerde bakıyorum arasıra.
Ne zaman katıldı diziye?

2 haftadır var sanırım muzo zaten katılan polisdi...tarıkda var yani bayadır
bir kaç haftadır heyecan hepten dorukta yani perfect

Rıza baba son anlıkta bombayı patlatmış 7'ye dayanmış

Boşlukta uçacağı kesin dizinin.
Ama Kanal D'de durumlar kötü bu sene. As ile oynasa yerine ne koyacak? Totalde en çok izlenen dizisini riske atmaya gerek yok şimdilik.
Bakalım İnadına Yaşamak'la Vicdan tutacaklar mı? İnadına Yaşamak'ı merakla bekliyorum özellikle.

Arka sokaklardaki bir uyuşturu mafyası ve muzo komiser dizide ona aşık oldu yani gökhan mumcu Tarık karekteriyle oynuyan kişi yani uyuşturucu mafyasının başı @Bully
Hadi bakalım göndermelerini bekliyoruz o zaman. Tarık'la ilgili de bir şeyler düşünürsün artık.