16 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Adını Kalbime Yazdım her iki Kategori'de de 4 üstü almış tebrikler.
Dizi her hafta artıyor nazar değmesin , dizi Show TV'ye geçmekle hata yaptı dip yapacak diyenlere cevap olsun.
))))) @SERHAT3456

Arka Sokaklar Kanal D'ye göre müthiş oranlar almış tebrikler yalnız AB'si kötü.

FOX'a ihanet etmiş olmadın mı Haluk

İhanet etmedim çünkü FOX'taki her şeyi TV'den izliyorum. Yani halen daha FOX'cuyum.
Geri kalanları da o da zaten şu an sadece (Bugünün Saraylısı ve Kayıp) geceleri internetten izliyorum.

işte bu Şefkat Tepe sonunda 1.liği aldı. dün ki bölüm muhteşem sanki dizi 5 dk sürdü. içimden Şefkat Tepenin 9 yakın bir oran alacağı geçti ve gerçek çıktı. dizi her geçen gün daha güzel oluyor.

Ee tns'yi sevdik mi bugün?

Durum nedir güvenler arttı mı tns'ye yine tns'ci olduk mu?

Mikrofon kanal d fun club'ta.

Eh be kuzum size ne diyeyim ben.Bizi buna mı inandıracakınız.😕
Şefkat tepe 1. Acun 2. olmuş.Acun'un star'dan gideceği anlaşılınca düştü diyenler olursa işte kanıt.Yuh be bu kadarmı belli edilir.

Adını Kalbime Yazdım iyi yükseliyor.Fatih Harbiye'de düşmek bilmeyen dizilerden oldu.Çoğu kişiyi yanılttı.
Bugünün Saraylısı yerini sağlama aldı ama yükselecek mi bilmiyorum.
Yoğun tekrarlarla haftaya biraz artabilir.

AB Feodalite toplumu Totalde öyle artık biraz ama Onda BBG varda Bence AGB doğruydu polis baskınıyla değişen bir sisteme Güven olmaz Geziden Açık verdiler Polis sahte deliller konusunda 1 numara olduğunu ispatladı gezide Arka sokakların 206 bölümünden 1 gün sonra basılmasıdda tesadüfmü değil polisiyede Tesadüf olmaz @xemrexxx @destere @Bully

Yanlız kayıp'ın ab de ki reytingi ve shr si göz dolduruyor gecenin o saatine rağmen
bir de pazartesi biraz daha yükselse

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Yetenek Sizsiniz Türkiye -0.59 | +0.48
Şefkat Tepe +1.55 | +0.21
Arka Sokaklar -0.06 | -0.59
Fatih Harbiye +0.24 | +0.96
Adını Kalbime Yazdım +0.81 | +1.23
Bugünün Saraylısı +0.92 | +0.76
Lale Devri +0.10 | +0.74
Osmanlı Tokadı -0.01 | -0.16
3 Adam +0.49 | +0.91

bugünün saraylısı her iki grupta 4 buçuk atıyor güzel gelişme
geleceği parlak dizinin biraz daha diziye tempo gelse ilk sırayı alması içten bile değil dıştan!

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar ;

Lale Devri +0.10 | +0.74

Fatih Harbiye +0.24 | +0.96

Çok iyi.

bugünün saraylısı her iki grupta 4 buçuk atıyor güzel gelişme
geleceği parlak dizinin biraz daha diziye tempo gelse ilk sırayı alması içten bile değil dıştan!
Aynı şeyi bende AKY'de düşümüyorum dizide entrika eksikliği var @Fks14 haksız mıyım sen entrika uzmanısın.
Diziye entrika doz aşımı yapılırsa 6'ya dayanır bence.

@dizi kolik haftaya 21.45'de başlasın.

hah işte biraz daha bakışmaları kısıp entrikayı arttırmak lazım tempo lazım tabi sürelerin uzunluğu karşısında vatandaşlar bakışmalı sahnelerle zaman öldürüyor mecbuuur napsınlar

rıza babayı düşürmişler mi yine tekrarı 4.5 alan dizinin yeni bölümüne vıişşşhhh

bugünün saraylısı artmış ednan bey e yeni bir bihter bulurlarsa 6-7 reytinge çıkabilir

aky ye de sihirli değnek değmiş umarım tns nin herkesin ağzına bal çalıp sonra eski haline geri dönertmesi gibi olmaz

stv yakında en çok izlenen kanal olacak 3 ayda ibretlik değişim diye konusu bile açılır

Şefkat Tepe sonunda hakettiği yere geldi....kıskananlar çatlasın

Ya da Bihter oraya gelsin İntikam'ı bırakıp.