16 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Sadece Zerrin üzerine kurulu bir dizi/film çekilmeli

kızın oyunculuğunda sorun yok senaryoda biraz daha çeşitlilik olsa şimdi dila 10 reytingdeydi dizinin tek eksiği senaryodaki zayıflık ..
nasıl olmaz ya.... bu kızı en son 2 yıl önce vadide izledim 2 yılda insan hiçmi geliştirmez kendini bal gibide güzel olduğu için oynatıyorlar.... anlaşılan nurgül-özgü yü falan ayarlayamadılar son dakikada piyangodan çıktı bu kız...

Emirin Yolunda senaryi nedir kendileri de bilmiyor. Bindik bi alamete, gidiyoruz kıyamete modundalar.

Fragmanı bile alakasız olmuş.

Emir Güneşe söyler: Sen düşündüğümden daha da akıllıymışsın
Güneş: Teşekkür Ederim. Bu iltifatını unutmayacağım
Hande: Sana ne söylersem söyleyeyeyim, aksini duymak isteyeceksin. Ama üzgünüm Emir. Güneş kusursuz bi kız

Bu fragmanda 1 gr bile heyecan görmüyorum. Aksine saçma bi fragman olmuş. 2 yıldır beni ekrana kilitleyen dizi ne hala geldi. Müzikleri bile berbatlaştı

dediğin gibi özgü namal olabilirdide özgüde hanımın çiftliğiyle özdeşleşti iki yıl arayla aynı tarz iki çiftlik senaryosu olmaz.. nurgülün zaten devam eden dizisi vardı ayrıca hatçe nurgülden daha sempatik hemde güzel seviyorum hatçeyi
)

ya hu destere nasıl anlıyorsun yazıları ben şaşıyorum... ben huzur sokağını övmüyorum....doğru izlemiyorum ama normalde anlıkları yüksek oluyordu bu sefer düşük çıkınca şaşırdım.... reyting tahminlerim ise önceki haftalara göre istatistiki olaraktan yani ... ben böyle yazınca oradan övüyormuş gibimi görünüyor....bir bölümünü dahi izlemediğim diziyi niye öveyim...

Aslında Erkan yazık etti kendine FARMVİLLE'de başrol oynamalıydı.Neden onu kabul etmedi anlamadim.

peki dilayı izledinmiki hatçeye laf atıyorsun
)

vadiyi niye sevmediğin belli o zaman ... poalt hatçeyi patlatınca diziyi esledin değilmi seni gidi seni ..sen vadiyi sev biz diziye bir hatçe daha buluruz...

ilk defa yaptında geçen hafta senaryo tam düzeldi düzelecek tamda muhafazakarların diline doğru bir eğilim var dedin demedinmi???

yanlış hatırlıyon senaryoda düzelen tek kısım o ama klasik dandik senaryo çocuklara hitap eden kurgusu devam ediyor dedim. allahtan dizi başlamadan yaptımda da bu yorumu art niyetli yorumlardan kurtuldum
))