- Reaksiyon puanı
- 28,126
- Puanı
- 1,059
Reyting sonuçları belli oldu!
TOTAL’de Kuruluş: Osman, AB ve ABC1 gruplarında ise Sadakatsiz zirvede!
Son düzenleme:
Buradan bildirim geliyor ama Proje Albümü kısmında olmuyor. Tuhaf @Tolstoyevski@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes ve ilgili herkes
Konuları buraya açıp taşıyın bari veya Özgür beyciğim açsın belki sadece onda çalışıyordur.@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes ve ilgili herkes
Aa cidden bildirim gelmedi o konudan. 😱Buradan bildirim geliyor ama Proje Albümü kısmında olmuyor. Tuhaf @Tolstoyevski
Sen denesene benim kısımda. Belki benimkiler olmuyorKonuları buraya açıp taşıyın bari veya Özgür beyciğim açsın belki sadece onda çalışıyordur.@Dosi @Tolstoyevski
Olur deneyelim.Sen denesene benim kısımda. Belki benimkiler olmuyor
1. Gruptan al listeyi 3 ve 4e fırlat
Yok bu da olmadı@Dosi reyting bölümünde sıkıntı yok sanırım, bazı bölümlerden gelmiyor.
Hayatım sen önce dahi anlamındaki de'yi doğru yaz da sonra bana nispet yapmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?