- Reaksiyon puanı
- 28,126
- Puanı
- 1,059
Reyting sonuçları belli oldu!
TOTAL’de Kuruluş: Osman, AB ve ABC1 gruplarında ise Sadakatsiz zirvede!
Son düzenleme:
Buradan bildirim geliyor ama Proje Albümü kısmında olmuyor. Tuhaf @Tolstoyevski@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes ve ilgili herkes
Konuları buraya açıp taşıyın bari veya Özgür beyciğim açsın belki sadece onda çalışıyordur. @Dosi @Tolstoyevski@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes ve ilgili herkes
Aa cidden bildirim gelmedi o konudan. 😱Buradan bildirim geliyor ama Proje Albümü kısmında olmuyor. Tuhaf @Tolstoyevski
Sen denesene benim kısımda. Belki benimkiler olmuyorKonuları buraya açıp taşıyın bari veya Özgür beyciğim açsın belki sadece onda çalışıyordur. @Dosi @Tolstoyevski
Olur deneyelim.Sen denesene benim kısımda. Belki benimkiler olmuyor
1. Gruptan al listeyi 3 ve 4e fırlat
Yok bu da olmadı sorun sen ve bende. Bize komplo kuruldu@Dosi reyting bölümünde sıkıntı yok sanırım, bazı bölümlerden gelmiyor.
Hayatım sen önce dahi anlamındaki de'yi doğru yaz da sonra bana nispet yapmaya çalış.