Takıla takıla oraya mı takıldın?Hayatım sen önce dahi anlamındaki de'yi doğru yaz da sonra bana nispet yapmaya çalış.
Hadi öyle olsun.
Takıla takıla oraya mı takıldın?Hayatım sen önce dahi anlamındaki de'yi doğru yaz da sonra bana nispet yapmaya çalış.
Sadakatsiz tam senlik aslında.TV izlemeyeceğim.
Herkesin zevki kendine.Takıla takıla oraya mı takıldın?
Hadi öyle olsun.
Farkındayım da, yeni bir diziye yer yok.Sadakatsiz tam senlik aslında.
Çarşamba günün boş işte başlamalısın. Hem süresi diğerleri gibi uzun da değil.Farkındayım da, yeni bir diziye yer yok.
Çarşamba günün boş işte başlamalısın. Hem süresi diğerleri gibi uzun da değil.
Ay başlayamayacağım diyor işte zorlamayın çocuğu. Herkes o diziyi izlemek zorunda değil.Sadakatsiz tam senlik aslında.
Diyene bak. İzlediği her diziye izleyici çekmeye çalışan kişi mi söylüyor bunu.Ay başlayamayacağım diyor işte zorlamayın çocuğu. Herkes o diziyi izlemek zorunda değil.
Sadakatsiz'i tüm Türkiye izliyor zaten bir kişinin daha izlemesi lüzumsuz.Diyene bak. İzlediği her diziye izleyici çekmeye çalışan kişi mi söylüyor bunu.
Kırmızı Oda'yı da izliyorlar ama herkese öneriyordun. O yüzden bunları demeye hakkın yok.Sadakatsiz'i tüm Türkiye izliyor zaten bir kişinin daha izlemesi lüzumsuz.
Dizi başlamadan önce izleyici topluyordum oysa şu an forumda doğru düzgün izleyen yok bile.Kırmızı Oda'yı da izliyorlar ama herkese öneriyordun. O yüzden bunları demeye hakkın yok.
Başladıktan sonra da önerdiğini gördüm uydurma.Dizi başlamadan önce izleyici topluyordum oysa şu an forumda doğru düzgün izleyen yok bile.
İlk bölümler falandır o zaman. Sadakatsiz gibi 10. bölüme gelmiş diziyi önermiyorum.Başladıktan sonra da önerdiğini gördüm uydurma.
Kafa dinliyorum boş günlerimde. UTC izliyorum.Çarşamba günün boş işte başlamalısın. Hem süresi diğerleri gibi uzun da değil.
Ben Serhat’a en başında da söylemiştim zaten, tam senlik izle demiştim. Ayrıca şimdi de söylerim ne karışıyorsun sen.İlk bölümler falandır o zaman. Sadakatsiz gibi 10. bölüme gelmiş diziyi önermiyorum.
Yok artık. Aynı şeyleri izlemekten sıkılmadın mı.Kafa dinliyorum boş günlerimde. UTC izliyorum.
UTC başladım ilk bölümden.Ay başlayamayacağım diyor işte zorlamayın çocuğu. Herkes o diziyi izlemek zorunda değil.
Bak ne güzel UTC izliyormuş işte rahat bırak. Buzdolabı izlemek istese oturur evindekini izler. @serhattBen Serhat’a en başında da söylemiştim zaten, tam senlik izle demiştim. Ayrıca şimdi de söylerim ne karışıyorsun sen.
3 sene geçmiş üstünden ne sıkılması, unutmuşum.Ben Serhat’a en başında da söylemiştim zaten, tam senlik izle demiştim. Ayrıca şimdi de söylerim ne karışıyorsun sen.
------
Yok artık. Aynı şeyleri izlemekten sıkılmadın mı.
Ben Serhat’a en başında da söylemiştim zaten, tam senlik izle demiştim. Ayrıca şimdi de söylerim ne karışıyorsun sen.
------
Yok artık. Aynı şeyleri izlemekten sıkılmadın mı.
Tamam aşkolar benim için kavga etmeyin. .ss Gerçi erkeklerin benim için kavga etmesin alışığım ama.Bak ne güzel UTC izliyormuş işte rahat bırak. Buzdolabı izlemek istese oturur evindekini izler. @serhatt
Sen otur evdekini izle bizden de uzak dur.Bak ne güzel UTC izliyormuş işte rahat bırak. Buzdolabı izlemek istese oturur evindekini izler. @serhatt
Döne döne aynı şeyleri izliyorsun, hala benim dediğim diziyi izlemedin. Yazıklar olsun.ss3 sene geçmiş üstünden ne sıkılması, unutmuşum.
------
Tamam aşkolar benim için kavga etmeyin. .ss Gerçi erkeklerin benim için kavga etmesin alışığım ama.