Takıla takıla oraya mı takıldın?Hayatım sen önce dahi anlamındaki de'yi doğru yaz da sonra bana nispet yapmaya çalış.![]()
Hadi öyle olsun.
Takıla takıla oraya mı takıldın?Hayatım sen önce dahi anlamındaki de'yi doğru yaz da sonra bana nispet yapmaya çalış.![]()
Sadakatsiz tam senlik aslında.TV izlemeyeceğim.
Herkesin zevki kendine.Takıla takıla oraya mı takıldın?
Hadi öyle olsun.![]()
Farkındayım da, yeni bir diziye yer yok.Sadakatsiz tam senlik aslında.![]()
Çarşamba günün boş işte başlamalısın.Farkındayım da, yeni bir diziye yer yok.![]()
Çarşamba günün boş işte başlamalısın.Hem süresi diğerleri gibi uzun da değil.
![]()
Ay başlayamayacağım diyor işte zorlamayın çocuğu.Sadakatsiz tam senlik aslında.![]()
Diyene bak.Ay başlayamayacağım diyor işte zorlamayın çocuğu.Herkes o diziyi izlemek zorunda değil.
![]()
Sadakatsiz'i tüm Türkiye izliyor zaten bir kişinin daha izlemesi lüzumsuz.Diyene bak.İzlediği her diziye izleyici çekmeye çalışan kişi mi söylüyor bunu.
![]()
Kırmızı Oda'yı da izliyorlar ama herkese öneriyordun.Sadakatsiz'i tüm Türkiye izliyor zaten bir kişinin daha izlemesi lüzumsuz.![]()
Dizi başlamadan önce izleyici topluyordum oysa şu an forumda doğru düzgün izleyen yok bile.Kırmızı Oda'yı da izliyorlar ama herkese öneriyordun.O yüzden bunları demeye hakkın yok.
![]()
Başladıktan sonra da önerdiğini gördüm uydurma.Dizi başlamadan önce izleyici topluyordum oysa şu an forumda doğru düzgün izleyen yok bile.![]()
İlk bölümler falandır o zaman.Başladıktan sonra da önerdiğini gördüm uydurma.![]()
Kafa dinliyorum boş günlerimde.Çarşamba günün boş işte başlamalısın.Hem süresi diğerleri gibi uzun da değil.
![]()
Ben Serhat’a en başında da söylemiştim zaten, tam senlik izle demiştim.İlk bölümler falandır o zaman.Sadakatsiz gibi 10. bölüme gelmiş diziyi önermiyorum.
![]()
Yok artık.Kafa dinliyorum boş günlerimde.UTC izliyorum.
![]()
UTC başladım ilk bölümden.Ay başlayamayacağım diyor işte zorlamayın çocuğu.Herkes o diziyi izlemek zorunda değil.
![]()
Bak ne güzel UTC izliyormuş işte rahat bırak.Ben Serhat’a en başında da söylemiştim zaten, tam senlik izle demiştim.Ayrıca şimdi de söylerim ne karışıyorsun sen.
![]()
3 sene geçmiş üstünden ne sıkılması, unutmuşum.Ben Serhat’a en başında da söylemiştim zaten, tam senlik izle demiştim.Ayrıca şimdi de söylerim ne karışıyorsun sen.
------
Yok artık.Aynı şeyleri izlemekten sıkılmadın mı.
![]()
Ben Serhat’a en başında da söylemiştim zaten, tam senlik izle demiştim.Ayrıca şimdi de söylerim ne karışıyorsun sen.
------
Yok artık.Aynı şeyleri izlemekten sıkılmadın mı.
![]()
Tamam aşkolar benim için kavga etmeyin. .ss Gerçi erkeklerin benim için kavga etmesin alışığım ama.Bak ne güzel UTC izliyormuş işte rahat bırak.Buzdolabı izlemek istese oturur evindekini izler.
@serhatt
Sen otur evdekini izle bizden de uzak dur.Bak ne güzel UTC izliyormuş işte rahat bırak.Buzdolabı izlemek istese oturur evindekini izler.
@serhatt
Döne döne aynı şeyleri izliyorsun, hala benim dediğim diziyi izlemedin. Yazıklar olsun.ss3 sene geçmiş üstünden ne sıkılması, unutmuşum.
------
Tamam aşkolar benim için kavga etmeyin. .ss Gerçi erkeklerin benim için kavga etmesin alışığım ama.![]()