xBUGRAx
Süper Emekli
.ss yok mu şöyle bir serenay,hadise ya da merve boluğur hiç seyir zevki yok saba nın içtenliği için bile çekememTolga Çevik
.ss yok mu şöyle bir serenay,hadise ya da merve boluğur hiç seyir zevki yok saba nın içtenliği için bile çekemem
Bendekiler yalanmıydı??? Kendin de onayladın yazdiğim postuaçmıyorsan ben daha gerçekçi bir şekilde açarım
ben tüm reytinglerini koyarım arada yakaladığım ufak ama karadayı için yüz kızartıcı ayrıntıyı da ekleyerekBendekiler yalanmıydı??? Kendin de onayladın yazdiğim postuŞuan musait değilimAçtiğin haberlerinin ne kadari gerçekçi olur tartişilir
O nasıl oluyorben tüm reytinglerini koyarım arada yakaladığım ufak ama karadayı için yüz kızartıcı ayrıntıyı da ekleyerek
bence normal bir şey karadayı gibi dizilerin kaderi öyle ama yüz kızartıcı akradayı için özellikle ay yapım dizisi olmasından mütevellitO nasıl oluyor
Ay yapım dizisi ama Tims'in dizisini geçiyorbence normal bir şey karadayı gibi dizilerin kaderi öyle ama yüz kızartıcı akradayı için özellikle ay yapım dizisi olmasından mütevellit
ben görmedim reyting tablolarında geçtğinde hangi tarihte geçmiş bir tarihini ver de bakayımAy yapım dizisi ama Tims'in dizisini geçiyorHem burda hem komşuda
Yok artıkben görmedim reyting tablolarında geçtğinde hangi tarihte geçmiş bir tarihini ver de bakayım
söyle ben de bakayım ben görmedim çünküYok artıkDün bi ton reyting tablosu gördüm nerden bilim hangi gün😕 Laf yapma dizimi izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?