ŞaşırdımAaa var tabiBiz köydeykende vardı 2006 yılında bağlatmıştık ama ozaman telefonun fişini takıyorduk şimdi kablosuz modem
![]()
![]()
![]()
ŞaşırdımAaa var tabiBiz köydeykende vardı 2006 yılında bağlatmıştık ama ozaman telefonun fişini takıyorduk şimdi kablosuz modem
![]()
![]()
![]()
İlk kez 2006 yılında bağlatmıştık tanımıstım net ile telefon faturası 100 milyon fatura gelmiştiŞaşırdım![]()
Eyy gidi günlerİlk kez 2006 yılında bağlatmıştık tanımıstım net ile telefon faturası 100 milyon fatura gelmişti![]()
![]()
![]()
Hahah öyle yeni nesil gibi elimizde net büyümedik 15 yıl netsiz bilgisayarsız ne oldunu bilmeden yaşadıkEyy gidi günler![]()
Uydurma boşver eskide kalmak en güzeliHahah öyle yeni nesil gibi elimizde net büyümedik 15 yıl netsiz bilgisayarsız ne oldunu bilmeden yaşadık![]()
![]()
Oyüzden şu zamana ayak uyduramıyorum zaten![]()
![]()
![]()
Aaa öyle yapıyorum zaten bu yaşalrda ergen gibi Tilki Kız dinleyemem aa dinleyen dinlesin o kendi ergenliğiUydurma boşver eskide kalmak en güzeli![]()
Aaa 12 çıkarım demiştim ama lafı bitiremedik ama malesef artık uyumam lazım 6 uyanıyoruzUydurma boşver eskide kalmak en güzeli![]()
İyi uykular canım,kendine dikkat etAaa 12 çıkarım demiştim ama lafı bitiremedik ama malesef artık uyumam lazım 6 uyanıyoruz
Sana @mrt-06 @sokak sanati hepinize cicili bicili rüyalar tekrar görülene kadar cici bakın kendinize![]()
Sizde öyle güzel güzel sohbet edin akvga yokİyi uykular canım,kendine dikkat et![]()
BaşüstüneSizde öyle güzel güzel sohbet edin akvga yok![]()