Ne hatunlar var be![]()
Ne hatunlar var be![]()
Aşık oldum birine ama yalnız değilim hep bizim aile yakınımdaheh sadece havuz değilmiş keyfini yerine getiren
Aşık oldum birine ama yalnız değilim hep bizim aile yakınımda![]()
Karşılığı var mı bilmem kiHadi canım gerçektenmi hayırlısı olsun bakalım
Karşılığı var mı bilmem ki![]()
O bana gelsinOnuda öğrenmek sana kalıyor ne yapıp edip öğrenirsin sen
O bana gelsin![]()
Bakıyor zaten sürekli zilliAyy ben senin üşengeç olduğunu unutmuşumm ayağına bekliyor herife bak ya oda senden bekliyosa ne olacak
Bazen göz göze geliyoruz bugün yolda karşıma çıktı ama bakmadım yüzüne kaçan kovalanır cool olmalıyım
Bazen göz göze geliyoruz bugün yolda karşıma çıktı ama bakmadım yüzüne kaçan kovalanır cool olmalıyım![]()
Ben de tatildeyim yarın döneceğim
Aaa tam dönünce devam ederiz inş hep birlitke yine eğlenmeyeZirvede gözümüz yok keşke gitmesen Çikom![]()
Uğramaz oldu o da
Aaa göremedime üzüldüm evet @mrt-06Uğramaz oldu o da![]()
Telefondan mı giriyorsunAaa göremedime üzüldüm evet @mrt-06Bir dahakı sefere inş bildirimleri tüketip yatarım fazla kalamıcam bu süreçte ama sohbetinizi özlmişim
![]()
Aaa yok netten leptobumu getirdim ama fındık vakti fazla giremiyorum gündüz zaten evde yokuz akşamda yorgun oluyoruz genelde duş alıp yemek y.yip yatıyorum bazı geceler foruma girmeye çalısıyorum ama bir daha ne zaman gelirim bilmemTelefondan mı giriyorsun![]()
kız orada İnternette mş varAaa yok netten leptobumu getirdim ama fındık vakti fazla giremiyorum gündüz zaten evde yokuz akşamda yorgun oluyoruz genelde duş alıp yemek y.yip yatıyorum bazı geceler foruma girmeye çalısıyorum ama bir daha ne zaman gelirim bilmem![]()
Aaa var tabikız orada İnternette mş var![]()