Benim hala umudum var her hafta yükselen reytingiyle zirveye oturdu.Bize bu gururu yaşatan seyircilerimize teşekürler...
Sebep: Nurgül Yeşilçaymrt-06 post: 1371830' Alıntı:Bebek İşi çok çok iyi başlamış nazar değmesin umarım daha da artar daha yüksek oranlar alır tebrikler.
Sebep: Nurgül Yeşilçay
Düşüş kaçınılmaz.
O kadar yazandan bunu anladıysan pes.:5:@mrt-06 İşte ben de onu diyorum. Sensiz olmaz da iyi başladı sonra çöktü.
Sebep: Nurgül
Ve ben diziyi baştan sona izledim. Bilmedn konuşmayalım.
O kadar yazandan bunu anladıysan pes.:5:
- - - Ekleme - - -
Dizi kalitesiz olsaydı senin çok sevdiğin AB grubunda Total'den daha düşük çıkardı. @EveN
Fks14 post: 1372054' Alıntı:Show TV @ShowTV<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187 187 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">6m</small>
Show başladı! Erhan Çelik ile Show Ana Haber hem total(2.52) hem AB(2.92) grubunda günün en çok izlenen haber bülteni oldu!
@mrt-06
Dini programlar karşısında polisiyenin pek şanşı yok Ancak güzel ve çirkin ramazan özel yaparsa tekrar yükseltir Zaten sende haklısın lordly basbakanın tanıdıklarının puanı yükseliyordur bence ben bu reyting sistemine güvenmiyorumLordly post: 1372170' Alıntı:Kanal D güzel çirkini ne zaman dehler acaba.))
- - - Ekleme - - -
Tayyibin göz bebeği Erhana kafadan +1 reyting yazıyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?