15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

My bu kadar güçlü isimlerin katmasının sebebi reyting değilse niye o zaman boşu boşuna o zaman o kadar para veriyor o ünlü isimlere ?
reytingi yüksekken de güçlü kişileri alıyordu kadroya reyting almakla alakası yok bunun
dizi isim yapmış oyuncuları alıyor böylece en baştaki kaliteyi korumaya çalışıyor zaten bu kadro kalitesinin üstüne dizi gelmesi zor

bence de geçen sezon bitmeliydi
meral okay 4 sezon planladı diye 4sezon sürdü ama herkes onun ka kaliteli yazmıyor tabi

Amaç reyting değilse ünlülere fazla vermekten zevk alıyor o zaman my ): Bedavadan sağa sola para vermeyi seviyor diyelim o zaman ):

Maymunlar hic beklemedigim reyting almış
Muhteşem Yüzyıl biraz düşmüş haftaya toparlanır
Sevdaluk düşük gitmiş
Merhamet ise her iki gruptada reytingleri artmış

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amaç reyting değilse ünlülere fazla vermekten zevk alıyor o zaman my ): Bedavadan sağa sola para vermeyi seviyor diyelim o zaman ):
dediğim gibi en baştaki kaliteyi koruyomaya çalışıyor adamalr yoksa uyduruk isimlere de önemli roller verilebilirdi

dediğim gibi en baştaki kaliteyi koruyomaya çalışıyor adamalr yoksa uyduruk isimlere de önemli roller verilebilirdi

En başta kalite denen birşey yoktu yani oyunculuk bakımından hangimiz Meryem Üzerliyi tanıyorduk ? Hangimiz Sümbülü,Nigarı tanıyorduk hangimiz Selma Ergeçi tanıyorduk ?

En başta kalite denen birşey yoktu yani oyunculuk bakımından hangimiz Meryem Üzerliyi tanıyorduk ? Hangimiz Sümbülü,Nigarı tanıyorduk hangimiz Selma Ergeçi tanıyorduk ?
dizi başladığında gördük işte kaliteli isimler olduklarını
sonra da bunu bozmayaya gayret ettiler yeni gelen isimlerle de bunu başardılar
yoksa diğer diizler gibi özensiz kadrolar seçerlerdi mankenleri toplayıp fatih dizisi çekenler gibi

Bak iyi dinle My ilk başta tanıdık isimlerle başlamadı dizinin senaryosu tuttuktan sonra bu oyunculara kaliteli demeye başladın ama şimdi My hep tanıdık isimlere yöneliyor demek istiyorum bunun sebebide kısacası reyting yoksa hiç kimse zevk için bölüm başı o kadar para vermez yan rollere ):

Muhteşem Yüzyıl çok iyi Oranlar almış Tebrik Ederim.

Kızıl Elma TRT 1 Ortalamasına göre epey iyi Başlamış Tebrik Ederim.
Haftaya Liderliği alır Boş Gün netice de.

Maymunlar Cehennemi Başlangıç Filmi beklediğimden daha iyi Oranlar almış Tebrik Ederim.

Sevdaluk beklentilerin altın da ama Show TV'yi idare ediyor gibi Tebrik Ederim.

Muhteşem Yüzyıl düşmüş.Burdan şu sonuç çıkıyor ki güçlü bir rakip geldiğinde toparlayamıyor dizi

ne alaksı var kadroyu zaten biliyordum
bir meryem ve selim bayraktar vardı bilmediğim onları da diziyle tanıdık

zaten emral okay kurar da o kadro kalitesiz olur mu hiç

ne alaksı var kadroyu zaten biliyordum
bir meryem ve selim bayraktar vardı bilmediğim onları da diziyle tanıdık

zaten emral okay kurar da o kadro kalitesiz olur mu hiç
Kurtlar Vadisindeki Leyla Muhteşem Yüzyılda oynasa şu anda sana göre kaliteli oyuncu olacaktı demek istediğim bu .

Kurtlar Vadisindeki Leyla Muhteşem Yüzyılda oynasa şu anda sana göre kaliteli oyuncu olacaktı demek istediğim bu .
ne alakası var ben cansu dere yi melike ipek yalova vb. beğemnmediğimi söyledim survivordan gelenleri saymıyorum bile onların rolleri yok denecek ka az

meral okay olsaydı 10 sezon da sürerdi
(

Sevdaluk bu hafta yükselmiş AB grubunda ve umut vadetti yine çok sevindirik oldum.