15 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Frank ne alaka hemde ab yi koymuşsun illa bana bilgisayarı açtırcan

sana ben uyarımı yaptim ab yst intikamı geçiçek diyorum bu hafta sonuclar acıklanınca görecez totaldede 1.5 poanla yst önde olacak

intikam 22:30 bitcek yst 23:45 bakalım kim kazanıcak birinci belli zaten
Ben de İntikam bu hafta iki grupta da Acunu geçecek. A/B`de tekrar zirvede olma şansı var İntikamın.

Neyse, Cuma sabahı belli olur zaten sonuçlar. Şimdi kendimizi heba etmenin anlamı yok.

Ben de İntikam bu hafta iki grupta da Acunu geçecek. A/B`de tekrar zirvede olma şansı var İntikamın.

Neyse, Cuma sabahı belli olur zaten sonuçlar. Şimdi kendimizi heba etmenin anlamı yok.

intikam totalde geçemez acun fark atar :) persembe belli olucak ak koyun kara koyun :) bakalım acun kimi çıkarıcak iyi seyler çıkarırsa bide simdidne 3 reyting farkı takar acun

Ya gecen gecmis kvpyi zaten kvp süper dizi ilk 100 e giriyor oda başarı A:DSADADADad

Bana actirma kvpnin 10 ratings fark yedigi defterleri dakas

ratingte şike operasyonunu bilmiyorsun galiba.

- - - Ekleme - - -

Ya gecen gecmis kvpyi zaten kvp süper dizi ilk 100 e giriyor oda başarı A:DSADADADad

Bana actirma kvpnin 10 ratings fark yedigi defterleri dakas

ratingte şike operasyonunu bilmiyorsun galiba.

Size şunu söylim vadi özet 2 sini de geçebilir

evet tüm kisilerde geçti acunun özeti intikamın özetini geçti ab tam tersi

total de acun ab intikam geçti bu hafta belli olure intikam reklam verirse izleyici napcak bakalım
Kendin Lale Devrine diyordun ama Acun neredeyse sabah Namazına kadar sürdürdü programı yine de fayda etmedi.

Perşembe belli olur herşey. Yorum yapmamak en iyisi. Sen geçen hafta İntikam 5`e düşer, Acun 4-5 reyting fark atar demiştin, tam tersi oldu. Bu yüzden erkenden yorum yapmadan dikkat etmek lazım.

20 Dakika da 10 alır demiştin, yarısını zor alıyor. TOTALDE. Hani Perşembe TOTAL`i önemsiyorsun ya o yüzden 20 Dakika`nın da önemli olan TOTAL`i dedim.