Ben de İntikam bu hafta iki grupta da Acunu geçecek. A/B`de tekrar zirvede olma şansı var İntikamın.sana ben uyarımı yaptim ab yst intikamı geçiçek diyorum bu hafta sonuclar acıklanınca görecez totaldede 1.5 poanla yst önde olacak
intikam 22:30 bitcek yst 23:45 bakalım kim kazanıcak birinci belli zaten
Ben de İntikam bu hafta iki grupta da Acunu geçecek. A/B`de tekrar zirvede olma şansı var İntikamın.
Neyse, Cuma sabahı belli olur zaten sonuçlar. Şimdi kendimizi heba etmenin anlamı yok.
Ya gecen gecmis kvpyi zaten kvp süper dizi ilk 100 e giriyor oda başarı ASADADADad
Bana actirma kvpnin 10 ratings fark yedigi defterleri dakas
Ya gecen gecmis kvpyi zaten kvp süper dizi ilk 100 e giriyor oda başarı ASADADADad
Bana actirma kvpnin 10 ratings fark yedigi defterleri dakas
Geçen hafta da öyleydi.intikam totalde geçemez acun fark atar persembe belli olucak ak koyun kara koyun bakalım acun kimi çıkarıcak iyi seyler çıkarırsa bide simdidne 3 reyting farkı takar acun
Anlaşıldı frank
evet tüm kisilerde geçti acunun özeti intikamın özetini geçti ab tam tersiGeçen hafta da öyleydi.
Anlaşıldı frank
atmadı
15 şubat 2009 da ask-i memnu kvpye 5 rating fark attı mı, atmadi mi?
siz önce aziz başkanın yaptığı şikeye bakın
atmadı
Var mısın Yok musun Arka Sokaklar'a fark atmış
Kendin Lale Devrine diyordun ama Acun neredeyse sabah Namazına kadar sürdürdü programı yine de fayda etmedi.evet tüm kisilerde geçti acunun özeti intikamın özetini geçti ab tam tersi
total de acun ab intikam geçti bu hafta belli olure intikam reklam verirse izleyici napcak bakalım
Ben galatasaraylıyım bilmiyon galiba
- - - Ekleme - - -
Ben galatasaraylıyım bilmiyon galiba
18 şubat o zaman SADsaas
O gün de Yaprak Dökümü Bordoeux - GS maçını 2'ye katlamış ( Şikeye bak hele bak)
şikeyi ay yapım yaptı
15 şubat 2009 da ask-i memnu kvpye 5 rating fark attı mı, atmadi mi?