15 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
star ın kaliteden reyting anlayışına dönen yayın politkası :D
dilayı salı ya da perşembeye koysalar hem öbgz ile intikam ın önünü keserlerdei
hem d ecumalrı 20 dk ab en azından 1.olurdu
şimdi bu taktikle dila kendini kurtardı reytingi düşmesin diye günü değişmedi 20 dk için nasılsa tutar gözüyle baktılar tutturamadılar
hem acun hem 20 dk düşmeye mahkum artık kanal sayesinde :D

star ın kaliteden reyting anlayışına dönen yayın politkası :D
dilayı salı ya da perşembeye koysalar hem öbgz ile intikam ın önünü keserlerdei
hem d ecumalrı 20 dk ab en azından 1.olurdu
şimdi bu taktikle dila kendini kurtardı reytingi düşmesin diye günü değişmedi 20 dk için nasılsa tutar gözüyle baktılar tutturamadılar
hem acun hem 20 dk düşmeye mahkum artık kanal sayesinde :D

gerek yok acun hafta sonu ve hafta için reyting saltanatını sürdürüyor intimkamı persembe günü geçtimi geçti pazartesi ikinci oldu ab 0.30 poan avar haftaya alir ab yi

hafta sonlari özeti 8 reyting12 reyting kendi acun hükümdarligini herkez hissedicek özeti ilkerle aynı :d

ayrica bu hafta ab de acun intikami geçiçek kesin geçiçek :)

BİÜ gene az farkla 1. olmuş. Böyle giderse normal şartlarda BİÜ hep 1. olur.

Biü öbgzk ye sadece 1-2 kez geçildi başladığından beri geçiyo :d

gerek yok acun hafta sonu ve hafta için reyting saltanatını sürdürüyor intimkamı persembe günü geçtimi geçti pazartesi ikinci oldu ab 0.30 poan avar haftaya alir ab yi

hafta sonlari özeti 8 reyting12 reyting kendi acun hükümdarligini herkez hissedicek özeti ilkerle aynı :d

gene topu başka yere at neyse başka cvp yok sana

Mahoni Totalde de İntikamla Acun arasında 0.18 fark var. O zaman İntikam da bu hafta Acun`u geçecek. Fark az olunca mutlaka geçecek anlamına mı geliyor anlamadım ki. :D

A/B`de İntikam 3 reytinglik fark açtı Acunla arasında. Acun nasıl geçecek acaba? Özetle yarışmış resmen.

Mahoni Totalde de İntikamla Acun arasında 0.18 fark var. O zaman İntikam da bu hafta Acun`u geçecek. Fark az olunca mutlaka geçecek anlamına mı geliyor anlamadım ki. :D

A/B`de İntikam 3 reytinglik fark açtı Acunla arasında. Acun nasıl geçecek acaba? Özetle yarışmış resmen.

alakasi yok acun özeti 5.99 6 intikam özeti 6.42 bu 1 aralarinda 0.42 fark var

acun bir günde 5 reyting yükseltmisti kimi çıkaracak napacak daha belli değil ab 10: küsür 7.95 arada 3 reyting yok

burda sorun acunun kimi çıkartacagi eger çoçuklari koyarsa beren yalan olur söylim sana elindeki malzemeyi iyi kullanırsa

birde hafta sonu yarısmacılar bombaydı özete koyarsa heleki keller eller performansını intikam yst özetini geçemez

Acun yeni bi güne gelmesine rağmen intikamı geçti çok iyi

eve TÜM KİŞİLERDE 1. ve salı gününün en çok izlenen dizisi

Yani takas gülmemek için zor tutuyorum kendimi. Çocuk gibi yarıştırıyorsun ya dizileri.

0,17 puanla tüm kişilerde geçmiş, AB'de 3 puan fark yemiş. Sanki 27 reytingle geçmiş gibi konuşuyorsun.

Ki ben sizin gibi davranmayacağım, ÖBGZ gibi bir dizi için BİÜ ya geçilmesi değil de 8 reyting çok çok az zamanında 30 reytinge dayanan bir dizi ama en kötü zamanında bile bir dizi bu kadar reyting alabiliyorsa helal olsun, denir.

BİÜ başarılı bir dizi ama ilk sezonunda 3. sezonunda onu da göreceğiz...

ÖBGZ bu sene bitiyor bu kasıntı ne onu anlamadım, yok şu geçti yok bu geçti sanki senin cebine para girecek savununca.