Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim icin Üzülme Total de düsüs yasada zirveyi kimseye birakmamis, AB de ise dizi yerinde saymaya devam ediyor ve bir türlü 5 Reytingi göremiyor! Dün Aksam izledim gayet heyecanli bir Bölümdü ve haftaya daha heyecanli olur diye düsünüyorum.
Öyle bir gecer zaman ki Total de bundan sonra zirve yüzü göremeyecek gibi! Gecen hafta yükselen dizi bu hafta yine 7.85 Reytinge düsmüs! AB de ise rahat bir sekilde zirvenin sahibi olmayi basarmis.
20 Dakika 3. Bölümü ile SBT ortalamalarinda cok kötü gözüksede AB de yine 6 Reytingi görerek basarili sayilacak bir Reyting almis. Total de ise 5 Reytingi göremeyerek vasat gitmis. Bence dizinin ömrü en fazla 20 Bölüm olur.
benim için üzülme harika bölümdü çok güzeldi ve bu salı da 8.09 reyting alarak zirvede yer almış , öbgzk totalde yine 7.95 reytingle 2. sırada yer almış , 20 dakika 4.37 reyting alarak 6. sıraya gerilemiş dizinin reytingleri bence çok iyi değil , bu arada serap paköz başlayacaktı başlamış ama 0.61 reyting almış yakında biter
Benim İçin Üzülme totalde gayet başarılı ancak ab başarısı çok iyi değil.ÖBGZ iki grupta da iyi oranlar almış ama eski başarılı reytingleri yok hala.20 Dakika totalde iyice düşmüş,ab grubunda daha başarılı bir çizgi çizmiş.Beni Affet iyi oranlar almış
Tum dizilere tebrikler...OBGZ hariç hepsini izliyorum
20 dk her geçen hafta düşücek mi? İşler Güçler'e bile 20 dk'dan daha fazla bakılmış ki share olarak fartk atmiş Beni Affet bile Total'de 20 dk'yı geçmiş😱Neyse düşerse düşssün umrum değil zaten internettenden takip edilesi dizi demiştim.İnternette izlenme oranlari iyi olabilir...
Krem AB'de 20 shr almiş acaba pazar günlerinin dengesi ne kadar değişir sorusunun ayak sesleri mi? Neden olmasın 15 shr alsa yeter dizi için
Biu 10 dk az r vermis, obgzk 10 gibi reklma giriyor ve biu'nun ortalamasi yukseliyor. Ama biu noyle bi firsat birakmiyor obgzk'ye ve daha az reklamli gitmesine ragmen cok cok az fark totelde, dediklerim olmasa esit yarista obgzk rahat gecer totelde , zaten ab'de az kalsin ozet geciyomus 20 dk'yı
ozetimiz totelde 20 dk'yi , ab'de biu'yu gecmis
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.