15 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 31.3%
  • Pis Yedili (Show)

• Seksenler (TRT 1)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Ben de onu diyorum işte zamanında. Sen neticeye bak. Haklısın Vadinin atvde aldığı reytingleri Fatmagül alamaz. Sonuçta Fatmagül 8 reytingi görmedi. Sen nisan dedin ama nisan 8 reyting çıktı.

vadi nin fatmagülle kıyaslanması efsaneye büyük bi hakarettir tnt de bile 9.yılında fatmagülü geçmiş bi dizi vadi

KURTLAR VADİSİ TEKRAR BÖLÜM REYTİNGİ

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.80

PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 13.50 35.20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.20 30.80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10.00 26.40

ö.b.g.z ben ızlemıom ama annem ızlıo o izliosa mutlak ızlenıodur

1 KURTLAR VADISI [NET] SHOW 18,20 48,20
2 KURTLAR VADISI (OZET) [NET] SHOW 8,90 25,60
3 GORUNMEZ ADAM (Y.S) [NET] KAND 6,10 20,60

vadi farkı
Evet bu yorumun bir az objektiv oldu. Beni ilk sezon reytingleri ilgilendirmiyor. Ben de o zaman ÖBGZK`nin ilk sezonda aldığı 27 reytingi gösteriyim o aman ne diyeceksiniz?

Abi bana hala tekrar reytingleri gösteriyorsun ya. O ilk sezon ben şimdiden bahs ediyorum. O zamanlar ben de izlerdim, severdim. Ondan bana ne? Ben şimdiden bahs ediyorum. Şimdi delil gösteremiyorsun kalkmışsın 6 yıl önceyi gösteriyorsun

Evet bu yorumun bir az objektiv oldu. Beni ilk sezon reytingleri ilgilendirmiyor. Ben de o zaman ÖBGZK`nin ilk sezonda aldığı 27 reytingi gösteriyim o aman ne diyeceksiniz?

bende sana vadi nin 30 lu reytinglerini göstereyim

totalde dusmus ama azda olsa pis yedili artmıs seksenler artmıs atv nalları toplamıs

Uçurum'un tekrari 45 dakika yayinlandigi için normal bir sonuç ama 23:00-00:00 anlik reytinglerde yer alacaktir.

ne ilk sezonu ya 2006-2007 yılları bunlar ne ilk sezonu sen bana tekrarı 15 i geçen dizi göstersene

vadi nin fatmagülle kıyaslanması efsaneye büyük bi hakarettir tnt de bile 9.yılında fatmagülü geçmiş bi dizi vadi
Hala geçiyor diyorsun ya kendinle barışıklığını ayakta alkışlıyorum. 8 reytingin 13 reytingi geçmesi ayakta alkışlanır bir matematik denklemi

Hala geçiyor diyorsun ya kendinle barışıklığını ayakta alkışlıyorum. 8 reytingin 13 reytingi geçmesi ayakta alkışlanır bir matematik denklemi
arkadaşım bari sallama ya ne 8 i bi tutturmuşsun 8 de 8 vadi 9.56 reyting aldı niye 8 diyon hazmedemiyon mu tnt de ki başarısını

ayrıca geçtiği birçok bölüm oldu yalan mı

Son düzenleme:
fatmagül denen dizi tnt de olsa 5 reytingi geçemez imkanı yok geçemez

@kreys o senin düşüncen. Ben de ÖBGZK`nin gerçek reytingi 30 diyorum. Kendini neye inandırmak istiyorsan inandır. Bununla anca kendinizi kandırırsınız
@takas 2006 yılı 6 yıl önce değil mi?
Ben sana tekrar bölümü 15 alan dizi var demiyorum. Ben ne diyorsam hepsini isbatlıyorum. Ama sen atv`yi isbatlayamadın geçtin showa. Bu beni ilgilendirmiyor. Showda karşısında Faatmagül yoktu. Neticeye bak

vadi kimseden çekmedi fatmagülden çektiği kadar salı reytingleri başlıklı konuda yine fatmagüle salvolar var
) sen büyüksün fatmagül

bu hafta yine öbgz muhteşemdi ..

sen bana demedin mi atv de 10 alıyodu diye bende sana 10 u geçen onlarca bölüm reytingini gösterdim asıl sen daldan dala atlıyon dediklerimize cevap veremiyon geç bu ayakları

@takas @kreys hala Fatmagwl TNT`de diyorsunuz ya. Kardeşim öyle bir şey var mı? Yok. Kendinizden olay uyduruyorsunuz. Ben mi dedim git TNT`ye? Aksine şimdi TNT`de geçen sene bu zamanlar atv`den daha fazla reyting alıyor. Atv`de 9 almış. TNT`de 10. Buradan da görünüyor ki kanalın önemi yok

sen bana demedin mi atv de 10 alıyodu diye bende sana 10 u geçen onlarca bölüm reytingini gösterdim asıl sen daldan dala atlıyon dediklerimize cevap veremiyon geç bu ayakları
sen de bana 10un altına inmez dedin ben de 8 reytingi gösterdim

yav sen diyon atv de 15 i göremedi ben sana kanıt gösteriyom hala konuşuyon çok ilginç