Konsepti, senaryosu Gani ve Tükenmez Kalem'in, böyle kaliteli, eğlenceli bir komedi yapmışlar. Ekibi tebrik etmek lazım.Dizinin konseptine olabilir mi ?![]()
Konsepti, senaryosu Gani ve Tükenmez Kalem'in, böyle kaliteli, eğlenceli bir komedi yapmışlar. Ekibi tebrik etmek lazım.Dizinin konseptine olabilir mi ?![]()
Anti my'ciysen Dikmen'i desteklemen gerekir aslında.Dikmen bu anlıkta düşüş yaşarsa 4'e düşeceği kesinleşir.![]()
bülent ersoy dilinde kullanmışsın senBaşbakan zamanında Bitaraf olan bertaraf olur dediydi ben bilmem.Bitaraf olmak taraf olmayan demek zaten sensin cahil.
![]()
iki mustafacı bitaraf diye biliyorsa öyledirben de taraf olmayan diye biliyorum![]()
Kıvır kıvır.bülent ersoy dilinde kullanmışsın sen![]()
Ben 5.90 demiştim. 😎 Dizi çok iyi başladı, devamı da gelecek InşAllah.@mrt-06'nın reyting konusunda herkes Ankaranın Dikmenine 3-4 reyting alır demişti.ama şimdi tekrarı 3-4 alıyor![]()
son sözü hürrem söyler amaiki mustafacı bitaraf diye biliyorsa öyledir![]()
Bı kadarına da pes @Bullyçok cahilsin my izlememene-anti myci olmana şaşmamalıo laf ''taraf olmayan bertaraf olur'' bir kere .ss
@yatutarsa @Forumdash @yakup09
Dikmen de reklama girdi Kim O! bulur boşluğunu. 😡Kovboylar ve Uzaylılar reklam. 00.18![]()
evet o son söz de "haklısın mustafa" olurson sözü hürrem söyler ama![]()
Ben yazıklar olsun demek istiyorum.Konsepti, senaryosu Gani ve Tükenmez Kalem'in, böyle kaliteli, eğlenceli bir komedi yapmışlar. Ekibi tebrik etmek lazım.![]()
yok lo bir kere mantığa aykırı musti mezarda nasıl diyecek hürremevet o son söz de "haklısın mustafa" olur![]()
İşim için de kpa var.Anti my'ciysen Dikmen'i desteklemen gerekir aslında.![]()
mustafam bu mübarek kişi rüyasına falan girer hürreminyok lo bir kere mantığa aykırı musti mezarda nasıl diyecek hürrem![]()