Konsepti, senaryosu Gani ve Tükenmez Kalem'in, böyle kaliteli, eğlenceli bir komedi yapmışlar. Ekibi tebrik etmek lazım.Dizinin konseptine olabilir mi ?
Konsepti, senaryosu Gani ve Tükenmez Kalem'in, böyle kaliteli, eğlenceli bir komedi yapmışlar. Ekibi tebrik etmek lazım.Dizinin konseptine olabilir mi ?
Anti my'ciysen Dikmen'i desteklemen gerekir aslında.Dikmen bu anlıkta düşüş yaşarsa 4'e düşeceği kesinleşir.
bülent ersoy dilinde kullanmışsın senBaşbakan zamanında Bitaraf olan bertaraf olur dediydi ben bilmem. Bitaraf olmak taraf olmayan demek zaten sensin cahil.
iki mustafacı bitaraf diye biliyorsa öyledirben de taraf olmayan diye biliyorum
Kıvır kıvır.bülent ersoy dilinde kullanmışsın sen
Ben 5.90 demiştim. 😎 Dizi çok iyi başladı, devamı da gelecek InşAllah.@mrt-06'nın reyting konusunda herkes Ankaranın Dikmenine 3-4 reyting alır demişti.ama şimdi tekrarı 3-4 alıyor
son sözü hürrem söyler amaiki mustafacı bitaraf diye biliyorsa öyledir
Bı kadarına da pes @Bullyçok cahilsin my izlememene-anti myci olmana şaşmamalı o laf ''taraf olmayan bertaraf olur'' bir kere .ss
@yatutarsa @Forumdash @yakup09
Dikmen de reklama girdi Kim O! bulur boşluğunu. 😡Kovboylar ve Uzaylılar reklam. 00.18
evet o son söz de "haklısın mustafa" olurson sözü hürrem söyler ama
Ben yazıklar olsun demek istiyorum.Konsepti, senaryosu Gani ve Tükenmez Kalem'in, böyle kaliteli, eğlenceli bir komedi yapmışlar. Ekibi tebrik etmek lazım.
yok lo bir kere mantığa aykırı musti mezarda nasıl diyecek hürremevet o son söz de "haklısın mustafa" olur
İşim için de kpa var.Anti my'ciysen Dikmen'i desteklemen gerekir aslında.
mustafam bu mübarek kişi rüyasına falan girer hürreminyok lo bir kere mantığa aykırı musti mezarda nasıl diyecek hürrem