kalk hadi kalk geldikŞimdi baktım. Küçük Ağa`nın tekrarı 3 ile başlamış, daha sonra 4 almış, daha sonra 5.11 almış.
Dikmen o kadar yükselmedi ama bence Çarşamba 8 reyting alacak ki zaten ilk bölüm oranlarını korusa Kanal D sevinçten pasta keser.
Bence alır. Almasa bile 6 alır yani ilk bölüm oranlarını korur.kalk hadi kalk geldik
Bi o var izlediğim zaten, ondan da nazar dolu gözlerinizi çekinOndan hayır yok.
Film çok saçma, düşmesi normal.😱 Ne alaka film nereye kayboldu.
Dikmen yedi senin filmi.😱 Ne alaka film nereye kayboldu.
küçük ağa gelse nolcak taş yerinde ağırdır özeti geçer anca oBence alır. Almasa bile 6 alır yani ilk bölüm oranlarını korur.
Merak etmeyin bir Küçük Ağa gelmiyor geçilmezsiniz.
Tekrarları umut vaat etmiyor gerçekleri söylüyorum.Bi o var izlediğim zaten, ondan da nazar dolu gözlerinizi çekin
Direkt Çarşambaya gelseydi o taşı oturturdu Çarşambaya.küçük ağa gelse nolcak taş yerinde ağırdır özeti geçer anca o
Milyoner'i izliyorum ben.Şu atv ne kadar saçma kararlar alıyor. İşi güçü kmoi yayımlamak. versene işte kpa tekrarını...
Ben yazıklar olsun demek istiyorum.
Bence sen de Eti Browni alıp kesersin küçük çapta pasta.Şimdi baktım. Küçük Ağa`nın tekrarı 3 ile başlamış, daha sonra 4 almış, daha sonra 5.11 almış.
Dikmen o kadar yükselmedi ama bence Çarşamba 8 reyting alacak ki zaten ilk bölüm oranlarını korusa Kanal D sevinçten pasta keser.
Fazla emin olmayalım, kpa yükselicek, ad düşecek. Çok da iddialıyım.Tekrarları umut vaat etmiyor gerçekleri söylüyorum.
çarşamba tek bir taş daha doğrusu taht var onda da my oturuyor diğerleri gelir gider o baki kalırDirekt Çarşambaya gelseydi o taşı oturturdu Çarşambaya.
İzliyo olabilirsin.Milyoner'i izliyorum ben.
Bence sen de Eti Browni alıp kesersin küçük çapta pasta.