kalk hadi kalk geldikŞimdi baktım. Küçük Ağa`nın tekrarı 3 ile başlamış, daha sonra 4 almış, daha sonra 5.11 almış.
Dikmen o kadar yükselmedi ama bence Çarşamba 8 reyting alacak ki zaten ilk bölüm oranlarını korusa Kanal D sevinçten pasta keser.![]()
Bence alır.kalk hadi kalk geldik![]()
Bi o var izlediğim zaten, ondan da nazar dolu gözlerinizi çekinOndan hayır yok.![]()
Film çok saçma, düşmesi normal.😱 Ne alaka film nereye kayboldu.![]()
![]()
Dikmen yedi senin filmi.😱 Ne alaka film nereye kayboldu.![]()
![]()
küçük ağa gelse nolcak taş yerinde ağırdır özeti geçer anca oBence alır.Almasa bile 6 alır yani ilk bölüm oranlarını korur.
Merak etmeyin bir Küçük Ağa gelmiyor geçilmezsiniz.![]()
Tekrarları umut vaat etmiyor gerçekleri söylüyorum.Bi o var izlediğim zaten, ondan da nazar dolu gözlerinizi çekin![]()
Direkt Çarşambaya gelseydi o taşı oturturdu Çarşambaya.küçük ağa gelse nolcak taş yerinde ağırdır özeti geçer anca o![]()
Milyoner'i izliyorum ben.Şu atv ne kadar saçma kararlar alıyor. İşi güçü kmoi yayımlamak.versene işte kpa tekrarını...
Ben yazıklar olsun demek istiyorum.![]()
Bence sen de Eti Browni alıp kesersin küçük çapta pasta.Şimdi baktım. Küçük Ağa`nın tekrarı 3 ile başlamış, daha sonra 4 almış, daha sonra 5.11 almış.
Dikmen o kadar yükselmedi ama bence Çarşamba 8 reyting alacak ki zaten ilk bölüm oranlarını korusa Kanal D sevinçten pasta keser.![]()
Fazla emin olmayalım, kpa yükselicek, ad düşecek. Çok da iddialıyım.Tekrarları umut vaat etmiyor gerçekleri söylüyorum.![]()
çarşamba tek bir taş daha doğrusu taht var onda da my oturuyor diğerleri gelir gider o baki kalırDirekt Çarşambaya gelseydi o taşı oturturdu Çarşambaya.![]()
İzliyo olabilirsin.Milyoner'i izliyorum ben.
![]()
Bence sen de Eti Browni alıp kesersin küçük çapta pasta.![]()