15 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 35.7%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 8 28.6%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.6%
  • Beşiktaş - A.Madrid Maçı (Star)

Oy: 8 28.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Var Mısın Yok Musun (FOX)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Atletico maçı Kurtlar Vadisi Pusuyu çok etkilemiş.Benim anlamadığım nokta Atletico maçı geçen hafta yayınlandığında Kurtlar Vadisini etkilememişti .

nasıl etkilemedi kardeş geçen haftada totalde 10.5 reytinge düşmüştük

aklınca artistik mi yapıyon
benim kastettiğim kalbim dört mevsim falan filan
vadiye laf atma canımı sıkma beyazsoy

Estagfurullah artıslık ne hattıme
))))

sonucta mıllet mac vae dıye dızı ızlemıyorsa o dızı mecburıyetten ızlenıyor
))))))))

))))

))))))))
ya arkadaşım canımı sıkma.vadiyi izleyenlerin büyük çoğunluğunun erkek fatmagülü izleyenlerinde hepsinin kadın olduğunu düşünürsek bu sonuç çok normal hatta vadi maçı 2 haftada geçti
sonuçta avrupa kupası maçı

))))

))))))))

doğru bir yaklaşım maç var diye dizisini bırakan kişi zaten diziden bıkmıştır bunun aksini iddia eden yalan söyler.

nasıl etkilemedi kardeş geçen haftada totalde 10.5 reytinge düşmüştük

Ondan öncede o civarı yakın reyting almıştı.Kurtlar Vadisine bir İskender Büyük şart.Bu hafta sınavlar haftası belkide ondan düşmüş olabilir.

doğru bir yaklaşım maç var diye dizisini bırakan kişi zaten diziden bıkmıştır bunun aksini iddia eden yalan söyler.

avrupa maçından bahsediyoruz
fatmagülü sırf kadınlar izlediği için bi sorun yok

Ondan öncede o civarı yakın reyting almıştı.Kurtlar Vadisine bir İskender Büyük şart.Bu hafta sınavlar haftası belkide ondan düşmüş olabilir.
12 den 10 a düştü reytingimiz ne yakını şu an gayet iyi iskendere falan gerek yok

avrupa maçından bahsediyoruz
fatmagülü sırf kadınlar izlediği için bi sorun yok

o senin iddian kimse izleyicilerin gidip şeyine bakmıyor kızmı erkekmi diye salla nereye giderse nasıl olsa kanıtlanması zor bir iddia
)

))))

))))))))

Millet maç özetini bakmayı sevmez .Millet dizi indirmeyi daha çok seviyor .Sen erkeksen bilirsin ,maç özetini sever misin?Ben bir erkek olarak hayır.Benim gibi düşünenler olmuştur.Sınavım olmasadı kesinlikle Kurtlar Vadisine bakardım

1-) Sadece erkekler mi maç izler ?

2-) Tüm erkekler maç izler mi?

Bu iki sorudan birine bile "hayır" dersen yukarıdaki genelleme yanlış oluyor.

1.maçın %90 ını erkekler izler
2.büyük çoğunluğu izler

burda yanlış bişey yok vadi izleyenlerin çoğu erkek fatmagül izleyenlerin hepsi kadın maç izleyenlerin çoğu erkek bu durumda sonuç doğru

Bir müthiş genelleme de takas'dan geldi, ben boşa konuşmuşum o kadar.

Bir müthiş genelleme de takas'dan geldi, ben boşa konuşmuşum o kadar.

asıl ben boşa konuşuyorum.endgame kızma ama sen pek reyting tv vs. işlerinde anlamıyosun gibi
daha dün suskunlar maçı geçer falan gibi imkansız bişey bile dedin ki o suskunlar vadinin özetini bile geçemedi

burda yanlış bişey yok vadi izleyenlerin çoğu erkek fatmagül izleyenlerin hepsi kadın maç izleyenlerin çoğu erkek bu durumda sonuç doğru

takas diyorsa doğrudur demekki izleyicilerin hepsini kontrol etmiş erkekmi kadınmı diye
) yalanmı söyleyecek takasa katılıyorum

Birincisi Fatmagul'u sadece kadinlar izlemiyo.Ikincisi Vadi eskiden en cok izleden diziydi simdi ise 10 reytinglerde.OBGZK,MY,FSN , vadiyi geciyo gelecek hafta eger vadi fatmagul'u gecemzse ozaman da insallah vadi gelecek hata ya'da bunlar dogru degil vadi en cok izlenen dizi demezsin.

tüm ülke ölçülsün o zaman gör sen reytingleri bunları takan mı var
fatmagülü izleyen bi erkek ne gördüm ne duydum

takas diyorsa doğrudur demekki izleyicilerin hepsini kontrol etmiş erkekmi kadınmı diye
) yalanmı söyleyecek takasa katılıyorum

sen ne biçin malatyalısın anlamadım gitti.malatyalıların %99 u vadi hastasıdır.senden bişey anlamadım gitti

Moderatörün son düzenlenenleri: