15 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 35.7%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 8 28.6%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.6%
  • Beşiktaş - A.Madrid Maçı (Star)

Oy: 8 28.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Var Mısın Yok Musun (FOX)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
maç vadiyi ister istemez etkiliyo hemde baya bi etkiliyo haftaya 2 reyting birden yükselir zirveyi alırız

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]12[/TD]
[TD]SPARTACUS: GODS OF THE ARENA[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:09:25[/TD]
[TD]25:16:27[/TD]
[TD]00:50:51[/TD]
[TD]4,39[/TD]
[TD]18,49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

spartacus anlasilan hafta sonu esecek buyurun sitesi

http://www.startv.com.tr/spartakusintikam/spartakus-intikam-144.html

Çok güzel yapmıslar..

dızı kolık, acun haftada 5 gun cıkınca sorun yok, star turk takımının maçını yayınlayınca sorun var demı ?

günün birincisi fatamagülü tebrik eder,m herhalde sezon sonuna kadar bu böyle devam edecek

Fatmagul'u izledim ve cok ama cok heyecanli bir bolumdu 13 reytingi sonuna kadar hakediyor , Muhtesem Yuzyil evet belki 0.01 farkla gecmis olabilir ama Muhtesem Yuzyil'da ab'de 4 reytingle gecti.Gelecek hafta bana gore Kurtlar Vadisi Pusu zirveyi kapamaz zaten aralarinda 3 reyting a/b de 4 reyting var.

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim. Bence çok iyi, süper, muhteşem bir bölümdü. :)

ya şu vadi neden yükselemiyor :( hep 3 yada 2.sırada pana aksiyon koysa biraz daha tadından yenmeyecek herkes izleyecek ama güzel fragmanda çıkarmaları lazım

ya şu vadi neden yükselemiyor :( hep 3 yada 2.sırada pana aksiyon koysa biraz daha tadından yenmeyecek herkes izleyecek ama güzel fragmanda çıkarmaları lazım

2-3 haftadır zirveyi alamıyoruz bunun sebebi tabiki maç.maç vadiyi en çok etkileyen unsur ondan dolayı hafif düştük yoksa bölüm muhteşemdi aksiyon tavan yaptı daha ne olsun :D

Atletico maçı Kurtlar Vadisi Pusuyu çok etkilemiş.Benim anlamadığım nokta Atletico maçı geçen hafta yayınlandığında Kurtlar Vadisini etkilememişti .