Arkadaşlar Uçankuş'u yayınlamayı bırakın artık, SBT kanıtlanamaz sonuçlar yayınlıyor diyorum ama onun yine de nasıl elde edildiği belli, bunun bir temeli bile yok, yazarlar kafasına göre sıralıyor.
kimse sallama yazi yazmio
focus grubunun hazirladigi oranlarda insan izlenmesi ..Nereden belli ? Bir kanıt gösteriyorlar mı ? Sadece focus grubumuz bunları izledi diyorlar, öyle bir grup olup olmadığı bile belli değil.
Bir de twitter'ı falan da ekliyorlarmış herhalde sonuçlara, yani bir gerçekçiliği yok.
focus grubunun hazirladigi oranlarda insan izlenmesi ..
vadi 2.likte destere listeye iyi bak maçı geçti
ab grubuna baktınmı takas .. totalde ikinci ab grubunda 3. sırada .. ab grubu önceliklidir..
total hepsinin toplamıdır ab vs. hepsi içindedir bunu unutma yani vadi maçtan daha çok izlenmiş
bırak hepsini takas bir dizinin devam etmesi için ne kadar reklam getirisi olduğu önemli reklam verenlerde ab grubuna bakar .. o açıdan dizilerin ab grubunda izlenme oranı önemlidir..
masal anlatma destere biz hangisi daha çok izlenmiş ona bakarız banane reklam gelirinden
seni acınla başbaşa bırakıyorum takas ama gerçekler acıdır .. sindirmek lazım
bırak hepsini takas bir dizinin devam etmesi için ne kadar reklam getirisi olduğu önemli reklam verenlerde ab grubuna bakar .. o açıdan dizilerin ab grubunda izlenme oranı önemlidir..
seni acınla başbaşa bırakıyorum takas ama gerçekler acıdır .. sindirmek lazım
Tablo anormal bisi yokki maç
hem suskunlari hemde vadinin önünü kesti ...