Arkadaşlar Uçankuş'u yayınlamayı bırakın artık, SBT kanıtlanamaz sonuçlar yayınlıyor diyorum ama onun yine de nasıl elde edildiği belli, bunun bir temeli bile yok, yazarlar kafasına göre sıralıyor.![]()
kimse sallama yazi yazmio
focus grubunun hazirladigi oranlarda insan izlenmesi ..Nereden belli ? Bir kanıt gösteriyorlar mı ? Sadece focus grubumuz bunları izledi diyorlar, öyle bir grup olup olmadığı bile belli değil.
Bir de twitter'ı falan da ekliyorlarmış herhalde sonuçlara, yani bir gerçekçiliği yok.![]()
focus grubunun hazirladigi oranlarda insan izlenmesi ..
vadi 2.likte destere listeye iyi bakmaçı geçti
![]()
ab grubuna baktınmı takas .. totalde ikinci ab grubunda 3. sırada .. ab grubu önceliklidir..
![]()
total hepsinin toplamıdır ab vs. hepsi içindedir bunu unutma
yani vadi maçtan daha çok izlenmiş
![]()
bırak hepsini takas bir dizinin devam etmesi için ne kadar reklam getirisi olduğu önemli reklam verenlerde ab grubuna bakar .. o açıdan dizilerin ab grubunda izlenme oranı önemlidir..
masal anlatma desterebiz hangisi daha çok izlenmiş ona bakarız banane reklam gelirinden
![]()
seni acınla başbaşa bırakıyorum takas ama gerçekler acıdır .. sindirmek lazım![]()
bırak hepsini takas bir dizinin devam etmesi için ne kadar reklam getirisi olduğu önemli reklam verenlerde ab grubuna bakar .. o açıdan dizilerin ab grubunda izlenme oranı önemlidir..
seni acınla başbaşa bırakıyorum takas ama gerçekler acıdır .. sindirmek lazım![]()
Tablo anormal bisi yokki maç
hem suskunlari hemde vadinin önünü kesti ...