Atletico maçı Kurtlar Vadisi Pusuyu çok etkilemiş.Benim anlamadığım nokta Atletico maçı geçen hafta yayınlandığında Kurtlar Vadisini etkilememişti .
nasıl etkilemedi kardeş geçen haftada totalde 10.5 reytinge düşmüştük
Atletico maçı Kurtlar Vadisi Pusuyu çok etkilemiş.Benim anlamadığım nokta Atletico maçı geçen hafta yayınlandığında Kurtlar Vadisini etkilememişti .
aklınca artistik mi yapıyon benim kastettiğim kalbim dört mevsim falan filan vadiye laf atma canımı sıkma beyazsoy
ya arkadaşım canımı sıkma.vadiyi izleyenlerin büyük çoğunluğunun erkek fatmagülü izleyenlerinde hepsinin kadın olduğunu düşünürsek bu sonuç çok normal hatta vadi maçı 2 haftada geçti sonuçta avrupa kupası maçıEstagfurullah artıslık ne hattıme ))))
sonucta mıllet mac vae dıye dızı ızlemıyorsa o dızı mecburıyetten ızlenıyor ))))))))
Estagfurullah artıslık ne hattıme ))))
sonucta mıllet mac vae dıye dızı ızlemıyorsa o dızı mecburıyetten ızlenıyor ))))))))
nasıl etkilemedi kardeş geçen haftada totalde 10.5 reytinge düşmüştük
doğru bir yaklaşım maç var diye dizisini bırakan kişi zaten diziden bıkmıştır bunun aksini iddia eden yalan söyler.
12 den 10 a düştü reytingimiz ne yakını şu an gayet iyi iskendere falan gerek yok
Ondan öncede o civarı yakın reyting almıştı.Kurtlar Vadisine bir İskender Büyük şart.Bu hafta sınavlar haftası belkide ondan düşmüş olabilir.
avrupa maçından bahsediyoruz fatmagülü sırf kadınlar izlediği için bi sorun yok
Estagfurullah artıslık ne hattıme ))))
Millet maç özetini bakmayı sevmez .Millet dizi indirmeyi daha çok seviyor .Sen erkeksen bilirsin ,maç özetini sever misin?Ben bir erkek olarak hayır.Benim gibi düşünenler olmuştur.Sınavım olmasadı kesinlikle Kurtlar Vadisine bakardım
1.maçın %90 ını erkekler izler
2.büyük çoğunluğu izler
Bu, iki sorunun cevabının da "hayır" olduğu anlamına geliyor.
endgame ne diyosun anlamış değilim
Yanlış genellemelere karşıyım demek istiyorum.
burda yanlış bişey yok vadi izleyenlerin çoğu erkek fatmagül izleyenlerin hepsi kadın maç izleyenlerin çoğu erkek bu durumda sonuç doğru
Bir müthiş genelleme de takas'dan geldi, ben boşa konuşmuşum o kadar.
burda yanlış bişey yok vadi izleyenlerin çoğu erkek fatmagül izleyenlerin hepsi kadın maç izleyenlerin çoğu erkek bu durumda sonuç doğru
tüm ülke ölçülsün o zaman gör sen reytingleri bunları takan mı var fatmagülü izleyen bi erkek ne gördüm ne duydumBirincisi Fatmagul'u sadece kadinlar izlemiyo.Ikincisi Vadi eskiden en cok izleden diziydi simdi ise 10 reytinglerde.OBGZK,MY,FSN , vadiyi geciyo gelecek hafta eger vadi fatmagul'u gecemzse ozaman da insallah vadi gelecek hata ya'da bunlar dogru degil vadi en cok izlenen dizi demezsin.
takas diyorsa doğrudur demekki izleyicilerin hepsini kontrol etmiş erkekmi kadınmı diye) yalanmı söyleyecek takasa katılıyorum