- Reaksiyon puanı
- 39,455
- Puanı
- 1,060
Hangi program ?Buraya da uygun olur, Halk TV açtım 1 buçuk saattir özellikle aklımda olmayan şey kalmadı beynim patlayabilir.![]()
Hangi program ?Buraya da uygun olur, Halk TV açtım 1 buçuk saattir özellikle aklımda olmayan şey kalmadı beynim patlayabilir.![]()
Şükür ölmeden bitirebildik.Allah yardımcın olsun...
Ana Haber be, en son yazın mı ne izlemiştim hasret kalmışım kalmasına da keşke kalmasaydım.Hangi program ?![]()
Bir daha intihar girişiminde bulunma.Şükür ölmeden bitirebildik.
Ana Haber be, en son yazın mı ne izlemiştim hasret kalmışım kalmasına da keşke kalmasaydım.![]()
En iyi ihtimalle yılbaşına kadar assla özlemem.Bir daha intihar girişiminde bulunma.![]()
Bunca yıllık ömrümde bir kere bile yaptığım şey değildir.En iyi ihtimalle yılbaşına kadar assla özlemem.![]()
Genel olarak haberlerden mi bahsediyorsun?Bunca yıllık ömrümde bir kere bile yaptığım şey değildir.![]()
Ana haberlerden.Genel olarak haberlerden mi bahsediyorsun?![]()
En son ana haberi aynı kanaldan mı seyretmiştin?Şükür ölmeden bitirebildik.
Ana Haber be, en son yazın mı ne izlemiştim hasret kalmışım kalmasına da keşke kalmasaydım.![]()
Ölmeden Önce Yapman Gerekenler ListesiAna haberlerden.![]()
Özellikle hadi bugün ana haber izleyeyim diyerek açtıysam evet.En son ana haberi aynı kanaldan mı seyretmiştin?
Öyle bir listeye ihtiyaç duymuyorum.Ölmeden Önce Yapman Gerekenler Listesi
----------------------------------------------
-Ana haber izlemek.
diyerek başlayalım.
------
Özellikle hadi bugün ana haber izleyeyim diyerek açtıysam evet.
O zaman aklında bulunsun işte.Öyle bir listeye ihtiyaç duymuyorum.![]()
Aman tamam.O zaman aklında bulunsun işte.![]()
Görkem'i isim olarak anımsayamadım googleye baktım tanıdım. Yarışmayı ilk zamanlar kısa videolarla takip ediyordum. Bayadır bakmamışım. Tunahan alınır sandım olmamış.
Reyting olarak düşünürler diye düşündüm. Fazla hakim değilim. @xemrexxx hayranı onun.Tunahan en gereksiz yarışmacı.yeni youtube videolarına katlanamadım.çok gereksiz atarlanıyor.
Reyting olarak düşünürler diye düşündüm. Fazla hakim değilim. @xemrexxx hayranı onun.
Reyting olarak düşünürler diye düşündüm. Fazla hakim değilim. @xemrexxx hayranı onun.
Iyyy bunların kellesi gitmeli yanlış konuşuyorlar. Ssben hayran olacak bir nokta bulamıyorum, programa uygun değildi tunahan
Iyyy bunların kellesi gitmeli yanlış konuşuyorlar. Ss