15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

Ben yorum yapilamazmi dedim simdi ? Elimizde veri olabilir, ama anlik reytingler her zaman dogru sonuçlari yayinlamiyor bunu da belirtmekte fayda vardir diye düsünüyorum.

Anlık reytinglere göre değerlendirme yapmayalım demişsin...

Anlık reytingler tam oranı vermez zaten ama ciddi bir fikir verir. :)

Ne Yetenek Sizsinizi Ne de En Büyük Showu beğenmedim. İkisini izleyeceğime açıp youtube da olağanüstü gösteriler yazarım kralı gelir.
O Ses Türkiye Yetenek Sizsinizden daha iyi

Teşekkürler Furkan ben de dert ediyorum sabahtan beri Erol niye bugün tweet atmadı bana diye :D

Eh yani.. Mesela Demet Akalin'in 1 milyondan fazla takipçisi var, ama o takipçileriyle samimi ve içten ve elinden geldigi kadariyla geri mesaj yaziyor..

Reklam yapsa nolur bütün twitter izlese 1 reyting etmez boş işler bunlar

E tamam işte ben de diyorum ki sen ve RTÜK şimdi mi farkettiniz içkinin uygun olmadığını.

Yeni fark ettik diye bir sey yok. Zaten RTÜK bunun için ceza ve uyarilar uyguluyor.

Ben yeri geldi diye söyledim. Baska programda görseydim veya dizide yine söylerdim.

- - - Ekleme - - -

Pazartesi o ses mi başlıyo

Hayir, O Ses Türkiye Ekim'de baslayacak..

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.91 , 2) SHOW: 4.76 , 3) ATV: 1.93 , 4) KANALD: 1.9 , 5) FOX: 1.65

Acun ezdi gibi :D Ama En Büyük Showda fena başlamadı. Programda Show Tv Sabah Kuşağı cemiyyetlerini toplamışlar :d

Anlık reytinglere göre değerlendirme yapmayalım demişsin...

Anlık reytingler tam oranı vermez zaten ama ciddi bir fikir verir.
smile.gif

Öyle bir sey demedim. Anlik reytingler her zaman dogrulugu göstermez dedim.

:)

Anlik reytinglerine göre degerlendirmemiz yapmak yerine, gerçek reyting sonuçlarini beklesek daha dogru olmaz mi yayin hayatina ilk olarak baslayan programlar için ?

En büyük show her an oranlarını yükseltiyo şu anki oranları gayet iyi ayrıca acunda ilk kez 8e dayanmış