15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Neden ki dizilerde içiliyor da canlı yayında içilince mi sorun? Tamam belki dizilerdeki gerçek değil ama sonuçta içki propogandası. İçki içen içer ne alaka anlamadım.

Dizilerde gerçek alkol içilmiyor. Bunu Suskunlar dizisinde oynayan Sarp Akkaya açikladi zaten.

Içki içen içer evet bize ne ama bunu televizyonda gösterilmesi son derece yanlis bence ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nam-i deger RTÜK bu duruma ceza bile verebilir..

- - - Ekleme - - -

Önemli degil.

Dizilerdeki içkinin gerçek olmadığını yazmışım zaten bi daha altına niye yazıyosun ki biliyoruz zaten. :D İçki göstermenin nesi yanlış yahu herkes içip duruyor. :D

Acun için yeterli reyting değil bunlar. Umarım yükselir yarın
Ben Bilmem Eşim Bilir 23.04`te bitti ama listede. Tebrikler
Büyük Show ilk bölüm için iyi sayılabilir. Sonra kaderini kendi belirler

Acun reklamda olmasa bu kadar alabilirmiydi ? :)

Yayın hayatına ilk başlayan programa hemen yorum yapamazmıyız, daha başlamadan bile yorum yapılır.

Kaldı ki anlık reytingler bile açıklanmış, elimizde veri bile var, şartlar fazlasıyla oluşmuş anlayacağın. :)

O programın bu kadar tutacağını Kanal D dahil hiç kimse tahmin etmiyordu. :D

Ben yorum yapilamazmi dedim simdi ? Elimizde veri olabilir, ama anlik reytingler her zaman dogru sonuçlari yayinlamiyor bunu da belirtmekte fayda vardir diye düsünüyorum.

Dizilerdeki içkinin gerçek olmadığını yazmışım zaten bi daha altına niye yazıyosun ki biliyoruz zaten. :D İçki göstermenin nesi yanlış yahu herkes içip duruyor. :D

Içki içen içer zaten, günahi kendi boynuna o da beni ilgilendirmez. Benim deginmek istedigim, altini çizmek istedigim nokta; televizyonda çocuklarin dahi izledigi bir programda alkol tüketilmesidir.

Içki içen içer zaten, günahi kendi boynuna o da beni ilgilendirmez. Benim deginmek istedigim, altini çizmek istedigim nokta; televizyonda çocuklarin dahi izledigi bir programda alkol tüketilmesidir.

Tamam doğru değil ama dizilerde de içen içiyor yani bu programda mı battı içki içilmesi. :D

Arkadaslar Erol Köse'ye bosuna tweet falan atmayin, okumaz bile.. Prof. Dr. Erol Köse'nin 1 milyondan fazla takipçisi var..