Canli yayinda alkol'un içilmesi ne kadar dogru.. ?
Neden ki dizilerde içiliyor da canlı yayında içilince mi sorun? Tamam belki dizilerdeki gerçek değil ama sonuçta içki propogandası. İçki içen içer ne alaka anlamadım.
Canli yayinda alkol'un içilmesi ne kadar dogru.. ?
Erol Köse de twitterda Show tv reklamı yapıp duruyor
aynen yazık olacak diziye maalesef.
özür dilerim ben öyle anlamışım demek ki
Öyle bir sey demedim. Programa emek verildi dedim. Dekoru ben de begenmedim zaten.
Açilis felan çok güzeldi..
Neden ki dizilerde içiliyor da canlı yayında içilince mi sorun? Tamam belki dizilerdeki gerçek değil ama sonuçta içki propogandası. İçki içen içer ne alaka anlamadım.
özür dilerim ben öyle anlamışım demek ki
Program canlı değil ki 😕 Hem böyle tepki geldiyse bugun yarın o içkiler sansurlenirdeNeden ki dizilerde içiliyor da canlı yayında içilince mi sorun? Tamam belki dizilerdeki gerçek değil ama sonuçta içki propogandası. İçki içen içer ne alaka anlamadım.
erol köseye 2 tane cevap yazdım
bakabilirsin berkan karakaya profilimde garfield var
Program canlı değil ki 😕 Hem böyle tepki geldiyse bugun yarın o içkiler sansurlenirde
Acun reklamda olmasa bu kadar alabilirmiydi ?
Ben Bilmem Eşim Bilirin Son Kısmı zaten hep bu oranları alır
Bence hiç yeterli degil.
Anlik reytinglerine göre degerlendirmemiz yapmak yerine, gerçek reyting sonuçlarini beklesek daha dogru olmaz mi yayin hayatina ilk olarak baslayan programlar için ?
Ben Bilmem Eşim Bilir'e de öyle diyordun
Kreys twitterda En Büyük Show berbat yazmış. İzlemeden nasıl anlamış şaşırtıcı nokta bu. Bir de Erol Köseye sert çıkmış reklam yapma diye
show tv erol köse bara ödemis
show tv erol köse bara ödemis