15 Aralık 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları - 35. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Sen Türkülerini Söyle - 19. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Kızılcık Şerbeti durgun bölümlerle bile 9 reyting alırken böyle bol kaoslu ve olaylı bir bölümle yükselip tüm gruplarda zirveyi alacağı kesindi,ama bir anda +4 reyting fırlaması sürpriz oldu ( rakibinin aldığı AB reytingi o kadar :F) . :Z :Z çok ama çok tebrikler :Z. Yalı rezilini 3'e katlaması da cabası:F :F

Yalı rezili her hafta olduğu gibi bayır aşağı gidiyor şaşırtmadı son kalesi olsn totali de kaybetti artık sezon sonu çöplüğü boylar :F :F

Ateş Kuşları bitsin artık sinek avlıyor :F

Arka Sokaklar artık bi pazartesine geçse de bitse artık şu sefaletliği :A

Bambaşka Biri yükselmiş ama artık çok geç ve yeterli değil.

Kızılcık Şerbeti durgun bölümlerle bile 9 reyting alırken böyle bol kaoslu ve olaylı bir bölümle yükselip tüm gruplarda zirveyi alacağı kesindi,ama bir anda +4 reyting fırlaması sürpriz oldu ( rakibinin aldığı AB reytingi o kadar :F) . :Z :Z çok ama çok tebrikler :Z. Yalı rezilini 3'e katlaması da cabası:F :F

Yalı rezili her hafta olduğu gibi bayır aşağı gidiyor şaşırtmadı son kalesi olsn totali de kaybetti artık sezon sonu çöplüğü boylar :F :F

Ateş Kuşları bitsin artık sinek avlıyor :F

Arka Sokaklar artık bi pazartesine geçse de bitse artık şu sefaletliği :A

Bambaşka Biri yükselmiş ama artık çok geç ve yeterli değil.
Bambaska biri 1 reyting yuksekmi? Çöplük senaryo ile basrol Buraka yazik hande zaten oyuncu degil onu oyuncudan saymiyorum

Zirve gerçekten hak edene tümden geçmiş tebrikler. :Z

Yalı Çapkını kendi ayağına sıkmaya devam ediyor çok yakında Pelin'i yeniden atarlar diziden ve Seyran Ferit'i affeder. Ne hikmetse Ferit'in sakat olan kolu iyileşti artık konusu bile geçmiyor. Bu kadar tutarsız senaryo görmedim gerçekten insanların aklıyla dalga geçiyorlar. Çok bile izleniyor ama neyse ki AB gereken cevabı veriyor.

Screenshot_20231216_230101_Instagram.jpg

• Harika
Reactions: cookies and serhatt
Kızılcık Şerbeti müthiş reytingler almış da aynı senaryo izlemediğiniz veya sevmediğiniz bir dizide yaşansa demediğinizi bırakmıyordunuz, bunu da kabul edelim şimdi. :A
Eğer olgun erkek- genç kadın seneryosu YÇ olsaydı Acaba KŞ fanları nasıl tepki verirdi, gerçekten bunu sorgulamakda lazım... Yerinde bir yorum olmuş..
Bu arada iki diziyide izlemiyorum..
Sabırla Masterchef izleyen bir zatım 😁😃

Eğer olgun erkek- genç kadın seneryosu YÇ olsaydı Acaba KŞ fanları nasıl tepki verirdi, gerçekten bunu sorgulamakda lazım... Yerinde bir yorum olmuş..
👏👏👏İmza mühür kaşe abi

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi

Bana böyle yorumlarla gelin iṣte :Z imza

En başta @Aserat tarafından yerden yere vurulurdu :A az çok yazılacaklar gözlerimin önünden geçiyor :A (Kızılcık Şerbeti izleyen biri olarak diyorum)
Olay nerden baksan iğrenç berbat bir durum.
Reyting artışı bu olay için değil, bu olayın verdiği sebepten müthiş oyunculuk performansı gösteren Pembe karakterinden dolayı oldu. O kadın eşini boşamayacağını açıkça belli etti yani metres sahneleri izlemeye devam edeceğiz.

En başta @Aserat tarafından yerden yere vurulurdu :A az çok yazılacaklar gözlerimin önünden geçiyor :A (Kızılcık Şerbeti izleyen biri olarak diyorum)
Olay nerden baksan iğrenç berbat bir durum.
Reyting artışı bu olay için değil, bu olayın verdiği sebepten müthiş oyunculuk performansı gösteren Pembe karakterinden dolayı oldu. O kadın eşini boşamayacağını açıkça belli etti yani metres sahneleri izlemeye devam edeceğiz.
Eğer güzelleme, normalleştirme falan olsaydı tepki gösterirdim ama zaten dizideki karakterler de bunun ne kadar kötü bir durum olduğuna dair tepki gösteriyor yani iyi bir şey olarak lanse edilmiyor o yüzden aynı durum değil. :A