31. yaş sendromuAyol şu olay anca absürd komedide olur hiç gerçekçi değil bak rüzgar Bile inanmamış senaryoya
Cuma akşamı Ab dizisi göremiyorum ben en yakını senin fok attığın dizi
31. yaş sendromuAyol şu olay anca absürd komedide olur hiç gerçekçi değil bak rüzgar Bile inanmamış senaryoya
Gerçek hayatta yaşından büyük zengin adamlara aşık olan genç güzel kadınlar yok mu yoksa dünyadan bu kadar bihaber mi yaşıyorsun.Ayol şu olay anca absürd komedide olur hiç gerçekçi değil bak rüzgar Bile inanmamış senaryoya
Konu hararetli geçtiği için vurgu yaptım.Kaosluk durum yok ki, kazanan belli 2. kim oldu bu hafta resmen, hatta AB'de 2. bile belli 3. kim
Melis ve Zeynep bile bunu hesaplamamıştır
Tabii ki de var kaç tanesi yiğeninin kayınpederin ile ya da ablasının kocasının abisi ile yaşıyorGerçek hayatta yaşından büyük zengin adamlara aşık olan genç güzel kadınlar yok mu yoksa dünyadan bu kadar bihaber mi yaşıyorsun.
Ayol klasik metres ve azgın teke olayı nesi Ab bunun31. yaş sendromu
Alev - Apo olayı yokken de AB idi ve yine kabul etmiyordun, ne değiştiTabii ki de var kaç tanesi yiğeninin kayınpederin ile ya da ablasının kocasının abisi ile yaşıyor
Kaç tanesi ahlak dersi verip sonra gidip böyle bişi yapıyor
Ayyy neyse fatih e gömmüşler yine senin mesajlarından sonra keyfim yerine geldi
------
Ayol klasik metres ve azgın teke olayı nesi Ab bunun
Ay neyse rakip dizide çocukluğundan beri tanışan, tecrübesiz iki kişi arasında metres konusu var diye elrştirenler ;35-36 yaşındaki kadın ve 60+ erkek arasındaki metreslik konusundan gelen reytingle bayram ediyor, gören gözler için nice ibretler vardır çok mutlu oldum konuyu Merve aydınla kapatıp öğle yemeğimi hazırlamaya gidiyorum kahkahalar eşliğinde
Dizi sadece ilk bölümünde 2 küsür aldı.Şerboya büyük tebrikler. Ben izlediğimde 2 reyting alıyordu ilk başta ve tutacağından çok emindim.
İver 6-8 reytingle kadar normaldir bu senaryo içinAlev - Apo olayı yokken de AB idi ve yine kabul etmiyordun, ne değişti
Dizinin en heyecansız bölümleri bile o reytingi almıyor AB'de Balon gibi patladın hasetlikten 🎈İver 6-8 reytingle kadar normaldir bu senaryo için
Kaç haftadır tüm tuşlara basıp yine bizi geçemediniz hala bahaneler peşindesin Abde özetimizle yarıştığınıza göre halis ağayla ifakat shipi görmemiz yakındırBasitlik şerbeti kart horoz ve metres olayıyla fark atmış ; Ab grubu deneklerini gülse birsel görse 'dışarıdan baktım yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe' der
Yalışkan pelo olayına yoğunlaşıyor gibi totalde 10 u görür Ab de 6.5 u geçmesi zor gibi artık. Neyse umarım sene sonuna kadar boş bol #nifakat sahnesi olur de youtube dan bakarım arada
MasterChef dün 2.turu izledim ; cemre, Alican ve Tolga yı eleyerek final ayında çöküşü yaşamayı hakettiler. Cuma günü zaten ödül oyunu var o yüzden dibi görmüşler
Ateş kuşları niye devam ediyor cumartesi kırgın çiçekler aman kardeşlerimle birleşsin ikisi de drama p* nosu sonuçta
Rıza baba 700. Bölümde bitmeli ya da haber öncesi günlük dizi olmalı
Kız ben masterchef izliyorum başladığından beri sen çok geri kalmışsın batuş 😱Kaç haftadır tüm tuşlara basıp yine bizi geçemediniz hala bahaneler peşindesin Abde özetimizle yarıştığınıza göre halis ağayla ifakat shipi görmemiz yakındır
Eeee işte dediğim gibi bir gariplik var ederini çok geçmiş bu basit aldatma, zengin kız f* cker oğlan, kart horoz genç metres dizisiDizinin en heyecansız bölümleri bile o reytingi almıyor AB'de Balon gibi patladın hasetlikten 🎈
İşte ben izlediğimde dedim, o da ilk bölümdü.Dizi sadece ilk bölümünde 2 küsür aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 124719
@Aserat @Dosi @xemrexxx @offensive @ozmoturk @Sherlock @Angelica @Hazem @Carpe Diem
Haydi favoriforumum kaos minibüsü kalkıyor, binmeyen kalmasın.
Sende otostop ile gelirsin.Hiç uğraşamam yapımcı düşünsün parayı alan o
Sende otostop ile gelirsin.
Ceza aldığımızda göbek atan yalı rezili adminine kapak olmuş