15 Aralık 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları - 35. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Sen Türkülerini Söyle - 19. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Gerçek hayatta yaşından büyük zengin adamlara aşık olan genç güzel kadınlar yok mu yoksa dünyadan bu kadar bihaber mi yaşıyorsun. :A
Tabii ki de var kaç tanesi yiğeninin kayınpederin ile ya da ablasının kocasının abisi ile yaşıyor :X

Kaç tanesi ahlak dersi verip sonra gidip böyle bişi yapıyor :X

Ayyy neyse fatih e gömmüşler yine senin mesajlarından sonra keyfim yerine geldi :A

------

31. yaş sendromu :A :F
Ayol klasik metres ve azgın teke olayı nesi Ab bunun :X

Ay neyse rakip dizide çocukluğundan beri tanışan, tecrübesiz iki kişi arasında metres konusu var diye elrştirenler ;35-36 yaşındaki kadın ve 60+ erkek arasındaki metreslik konusundan gelen reytingle bayram ediyor, gören gözler için nice ibretler vardır :A çok mutlu oldum konuyu Merve aydınla kapatıp öğle yemeğimi hazırlamaya gidiyorum kahkahalar eşliğinde :F :F :F :F

Son düzenleme:
Tabii ki de var kaç tanesi yiğeninin kayınpederin ile ya da ablasının kocasının abisi ile yaşıyor :X

Kaç tanesi ahlak dersi verip sonra gidip böyle bişi yapıyor :X

Ayyy neyse fatih e gömmüşler yine senin mesajlarından sonra keyfim yerine geldi :A

------

Ayol klasik metres ve azgın teke olayı nesi Ab bunun :X

Ay neyse rakip dizide çocukluğundan beri tanışan, tecrübesiz iki kişi arasında metres konusu var diye elrştirenler ;35-36 yaşındaki kadın ve 60+ erkek arasındaki metreslik konusundan gelen reytingle bayram ediyor, gören gözler için nice ibretler vardır :A çok mutlu oldum konuyu Merve aydınla kapatıp öğle yemeğimi hazırlamaya gidiyorum kahkahalar eşliğinde :F :F :F :F

Alev - Apo olayı yokken de AB idi ve yine kabul etmiyordun, ne değişti :A

Kızılcık Şerbeti 13 reyting 👏 Fazla söze gerek yok, hak edilmiş bir reyting.

Yalı Çapkını'nı neden hala 8 reytinglik bir kitle izliyor ? Ben hayatımda böyle rezil bir dizi görmedim....Kısır döngü yapmaktan yorulmadılar, sakın ama sakın 3.sezona bulaşmasınlar, Sen Anlat Karadeniz gibi 6 bölüm yapıp kalkarlar ki bence şimdiden 8 reyting'de kalıyorlarsa, sezon sonuna doğru 5-6'ları görürler. Acilen kitlelerin bu diziden uzaklaşması lazım iyice.

Gaddar gelince zaten Yalı Çapkını'nın 8 reytinglik kitlesinden 1 reyting daha kaybı olur. Kesin ve net.

Arka Sokaklar'da, Ateş Kuşları'da artık bitmeli yani, bu devirde AB'de 2'nin altında dizi devam ettirmek de ne bileyim.

Atv'nin bu sabrı nereden geliyor ? Keşke aynı tavrı EDHO için yapsaydı diyecektim de, sezon başında BBCS için yaptı, ekmeğini de yiyor.

Basitlik şerbeti kart horoz ve metres olayıyla fark atmış ; Ab grubu deneklerini gülse birsel görse 'dışarıdan baktım yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe' der

Yalışkan pelo olayına yoğunlaşıyor gibi totalde 10 u görür Ab de 6.5 u geçmesi zor gibi artık. Neyse umarım sene sonuna kadar boş bol #nifakat sahnesi olur de youtube dan bakarım arada

MasterChef dün 2.turu izledim ; cemre, Alican ve Tolga yı eleyerek final ayında çöküşü yaşamayı hakettiler. Cuma günü zaten ödül oyunu var o yüzden dibi görmüşler

Ateş kuşları niye devam ediyor cumartesi kırgın çiçekler aman kardeşlerimle birleşsin ikisi de drama p* nosu sonuçta :D

Rıza baba 700. Bölümde bitmeli ya da haber öncesi günlük dizi olmalı
Kaç haftadır tüm tuşlara basıp yine bizi geçemediniz hala bahaneler peşindesin :F :F Abde özetimizle yarıştığınıza göre halis ağayla ifakat shipi görmemiz yakındır :A

Kaç haftadır tüm tuşlara basıp yine bizi geçemediniz hala bahaneler peşindesin :F :F Abde özetimizle yarıştığınıza göre halis ağayla ifakat shipi görmemiz yakındır :A
Kız ben masterchef izliyorum başladığından beri sen çok geri kalmışsın batuş 😱
------

Dizinin en heyecansız bölümleri bile o reytingi almıyor AB'de :oley:Balon gibi patladın hasetlikten 🎈:A
Eeee işte dediğim gibi bir gariplik var ederini çok geçmiş bu basit aldatma, zengin kız f* cker oğlan, kart horoz genç metres dizisi :A