Muhteşem Yüzyıl yine zirvede tbrklr ama ben şahsen 1 kaç bölüm izledikten sonra birdaha izlemedim bile.. tarihi saptırdıkları felan için deil..dizi muhteşem hatalarıyla hep adından söz ettiriyo savaş sahneleri oldukça kötü..dizide varsa yoksa Hürrem-Mahidevran kawgaları Hürremin entirikaları..bazı tarihçilerin çıkıp, orda yaşanların çoğu yaşanmıyodu demesi izlemememin asıl nedeni..çünkü bazı kaynaklarda Hürrem ve ValideSultanın çok ii anlaştığı yazıyor Pargalının Haticenin kocası olmadığı yazıyo..Yani dizi de ben tarih adına daha bu güne kadar hiç bişi görmedim her zmn kadına maal edilen dedikodu birbirlerini kıskanma entirikalı işer hırs intikam izletilip duruluyo insanlara..sadece para kazanılmak için yapıldığı apaçık ortada..Zaten bi çok dizide bu entirikalar kawgalar hep vardı ama bu kadarı hiç yapılmamıştı insanların oturup 2 saate yakın kadınların birbirleriyle olan dadaşmalarını izlemeleri nasıl bi psikoloji onu da anlamış deilim hürrem hasta ruhlu bi kadın gibi gösteriliyo insanlarında ona bayılması günümüz Türkiyenin içler acısı halini ortaya koyuyo..hele herkesin kendini Hürrem sanması daha da komik neymiş onun hırsına intikam duygusuna dünyayı yönetmek istemesine bayılıyolarmış kendilerine yakın hissediyolarmış ) arkadaş sen git bi önce kendini yönet sonra dünyayı yönetirsin..Gerçekte ezilmenin büzülmenin dışa yansıması heralde Hüremi sevmek..Aslında sorun dizide değil bizim cahil halkta ))