NOTLAR;
Her gün merakla beklenen 'ucankusfocus' ratinglerinde dün zirvede 'Muhteşem Yüzyıl' yer almış. 'Muhteşem Yüzyıl'ın ardında ise 'Kuzey Güney' var. 'Yetenek Sizsiniz' hem 'ucankusfocus'ta hem de başka yerlerde gerilerde kalmış. Haberlerde Show Haber önde gitmiş.
'Muhteşem Yüzyıl'da saraydaki cariyelerin Hürrem Sultan'a saldırdıkları anlar 'focus' grubunu ekrana kilitlemiş…
'Kuzey Güney'de ailelerin tanıştığı anlar 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş..
'Çocuklar Duymasın'a dün katılan Burcu Esmersoy'un ilk bölümdeki performansı 'focus' grubu tarafından vasat bulunmuş.
Sabah kuşağında, 'Mutfağım' ilk sırada yer almış. Demet Akalın'ı sevgilisi Okan Kurt'la birlikte konuk eden Böyle 'Bir Şey Var Mı?' programı da hayli ilgi görmüş… Demet Akalın'ın sevgilisine yaptığı sürprizle ilgili olarak söylediği 'Kıro olduğumu itiraf ediyorum' sözleri hayli dikkat çekmiş.
TNT'deki 'Magazin Dünyası'nda, yorumculardan Elif Aktuğ, soru soran gazetecileri tersleyen Engin Altan Düzyatan için 'Daha 3,5 yıl önce Cihangir'de yönetmen yönetmen dolaşıp iş arıyordu. Şimdi bu halini görünce ondaki değişime inanamıyorum' şeklindeki açıklamaları ilgi çekmiş…
'Saba Tümer'de bir döneme damgasını vuran popstarların buluşması da ilgiyle izlenmiş..
Gece kuşağında Eser Yenenler'in keyifli sunumuyla 'Eyvah Düşüyorum' ilk sırada yer almış. Dün geceki yarışmacıların çoğunun tiyatrocu olması 'focus' grubunun dikkatini çekmiş. Ayrıca programdaki ilginç sorular da ilgi çekmiş.'Hilal Cebeci'nin hayranlarına ne ad verilir?' sorusu gibi… Yarışmacının 'Candaş' cevabı da 'focus' grubu tarafından eğlenceli bulunmuş.
İşte twitter'daki 'focus'lulardan gelen anlık yorumlar;
@Aysee_Yuksel
@ucankusfocus TRT1''de Mavi Kelebekler''i izledim gerçekler izlenmeli..
@hayat_ceyli
@ucankusfocus Kral Ciplak bu gece çok iyi
@kormayandost
@ucankusfocus çocuklar duymasınizliyorum yine sosyal konulara yer veriliyor bu çok hoşuma
@ayegletin4
@ucankusfocus kuzey güneyi izledim güzeldi.heyecanlıydı.böyle devam etmesinin isterim.
@kemalyll
Muhteşem Yüzyıl'da cariyeler başını yakacak hürremin benden sölemesi J
@_ali_yLdrm_
@ucankusfocus Önce Muhteşem Yüzyıl ardından Eyvah Düşüyorum....
@Burcupkt
@ucankusfocus çarkıfelek çok eğlenceliii…
@ucankusremzi
@ucankusfocus Sabah kuşağın''da her gün olduğu gibi Atv''de Müge Anlı
@slhkaskir
@ucankusfocus SABA TÜMER İZLİYORUM VE SABA VE POPSTARLAR ÇOK İYİ
@Burcuptk
@ucankusfocus magazin dünyasında Bilal Özcan''ın organik ve hormonik benzetmeleri dikkatimizi çekti.