15 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Muhteşem Yüzyıl yine zirvede tbrklr ama ben şahsen 1 kaç bölüm izledikten sonra birdaha izlemedim bile.. tarihi saptırdıkları felan için deil..dizi muhteşem hatalarıyla hep adından söz ettiriyo savaş sahneleri oldukça kötü..dizide varsa yoksa Hürrem-Mahidevran kawgaları Hürremin entirikaları..bazı tarihçilerin çıkıp, orda yaşanların çoğu yaşanmıyodu demesi izlemememin asıl nedeni..çünkü bazı kaynaklarda Hürrem ve ValideSultanın çok ii anlaştığı yazıyor Pargalının Haticenin kocası olmadığı yazıyo..Yani dizi de ben tarih adına daha bu güne kadar hiç bişi görmedim her zmn kadına maal edilen dedikodu birbirlerini kıskanma entirikalı işer hırs intikam izletilip duruluyo insanlara..sadece para kazanılmak için yapıldığı apaçık ortada..Zaten bi çok dizide bu entirikalar kawgalar hep vardı ama bu kadarı hiç yapılmamıştı insanların oturup 2 saate yakın kadınların birbirleriyle olan dadaşmalarını izlemeleri nasıl bi psikoloji onu da anlamış deilim hürrem hasta ruhlu bi kadın gibi gösteriliyo insanlarında ona bayılması günümüz Türkiyenin içler acısı halini ortaya koyuyo..hele herkesin kendini Hürrem sanması daha da komik neymiş onun hırsına intikam duygusuna dünyayı yönetmek istemesine bayılıyolarmış kendilerine yakın hissediyolarmış:)) arkadaş sen git bi önce kendini yönet sonra dünyayı yönetirsin..Gerçekte ezilmenin büzülmenin dışa yansıması heralde Hüremi sevmek..Aslında sorun dizide değil bizim cahil halkta:)))

şu boşluktan reyting alıyor lafını bırak bence çünkü öyle bişey yok :D muhteşem yüzyıl 20 reyting falan alamaz totalde 14 reytingi göremiyor :D kuzey güneyin dünkü bölümü çok iyiydi reytingleri de artmış

Bahsi geçen mesajda aynen şöyle yazıyor : " Yetenek Sizsiniz Türkiye çok geç saatlerde bitiyor, Acun işini biliyor, boşluktan reyting alıyor ama yeterli değil yine de. "

Bu mesajda geç saatlerde bittiği için boşluktan reyting alıyor denmek isteniyor, yani Muhteşem Yüzyıl, Kuzey-Güney gibi diziler bittikten sonra Yetenek Sizsiniz hala devam ediyor, boşluktan kasıt bu, 23:15'den sonra Yetenek Sizsiniz'in tek rakibi Eyvah Düşüyorum oluyor. Gerçi bu hafta için Çocuklar Duymasın da biraz geç bitmiş.

Bu arada gülme efektiyle yazdığın karşı yorumlar incitici oluyor benim için, bu nedenle kendi akıl sağlığım için gerçekten cevap yazılması gereken durumlar hariç cevap yazmayı düşünmüyorum size ve tüm üyelere, herkese bildirilir.

peki izlemediğin bir film hakkında nasıl yorum yapabiliyorsun.. bir filmi iyi veya kötü diye eleştirmek için bile izlemek gerekiyor..

Takip etmedim diyorum. hiç izlemedim demiyorum. ama muhtesım bir bölümünü bilen baştan sona asla izlemeye dayanamadım. tarihle uyuşmayan okadar sahne varki dayanamayıp kanal değiştirıyorum.

Kuzey Güney'i izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.

Bu bölümün kahramanı kuşkusuz Ali'dir. Kuzey'i zor durumda bırakmamak için elinden ne gerekiyorsa yaptı ama tabi dersi kendiside verdi ve sonuçlarınada katlandı tabikide. Son sahne muhteşemdi yani o sahneden sonra diğer bölümün nasıl olacağını çok merak ediyorum. Kuzey artık bu sefer hiç acımaz, kesinlikle döver. Yani burası kesin bence...

Bakalım gelecek hafta Kuzey Güney'de nasıl bir bölüm olacak...

Çocuklar Duymasın'ı izledim. Dizide biraz düzelme var gibi. Ama süresi uzun olunca biraz sıkıldım.

Muhteşem Yüzyıl yine zirvede tbrklr ama ben şahsen 1 kaç bölüm izledikten sonra birdaha izlemedim bile.. tarihi saptırdıkları felan için deil..dizi muhteşem hatalarıyla hep adından söz ettiriyo savaş sahneleri oldukça kötü..dizide varsa yoksa Hürrem-Mahidevran kawgaları Hürremin entirikaları..bazı tarihçilerin çıkıp, orda yaşanların çoğu yaşanmıyodu demesi izlemememin asıl nedeni..çünkü bazı kaynaklarda Hürrem ve ValideSultanın çok ii anlaştığı yazıyor Pargalının Haticenin kocası olmadığı yazıyo..Yani dizi de ben tarih adına daha bu güne kadar hiç bişi görmedim her zmn kadına maal edilen dedikodu birbirlerini kıskanma entirikalı işer hırs intikam izletilip duruluyo insanlara..sadece para kazanılmak için yapıldığı apaçık ortada..Zaten bi çok dizide bu entirikalar kawgalar hep vardı ama bu kadarı hiç yapılmamıştı insanların oturup 2 saate yakın kadınların birbirleriyle olan dadaşmalarını izlemeleri nasıl bi psikoloji onu da anlamış deilim hürrem hasta ruhlu bi kadın gibi gösteriliyo insanlarında ona bayılması günümüz Türkiyenin içler acısı halini ortaya koyuyo..hele herkesin kendini Hürrem sanması daha da komik neymiş onun hırsına intikam duygusuna dünyayı yönetmek istemesine bayılıyolarmış kendilerine yakın hissediyolarmış:)) arkadaş sen git bi önce kendini yönet sonra dünyayı yönetirsin..Gerçekte ezilmenin büzülmenin dışa yansıması heralde Hüremi sevmek..Aslında sorun dizide değil bizim cahil halkta:)))

ya budur işte. bu sözün üstüne bir nokta bile koymadan onaylıyorum ve herkesin okumasını istiyorum. süper ya. ayakta alkışlıyorum.. tebrikler...

Kuzey güney İzledim çok güzel bir bölümdü böle devam ederse hep izlerim

inşallah kardeşim..

Kuzey Güney'i izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.

Bu bölümün kahramanı kuşkusuz Ali'dir. Kuzey'i zor durumda bırakmamak için elinden ne gerekiyorsa yaptı ama tabi dersi kendiside verdi ve sonuçlarınada katlandı tabikide. Son sahne muhteşemdi yani o sahneden sonra diğer bölümün nasıl olacağını çok merak ediyorum. Kuzey artık bu sefer hiç acımaz, kesinlikle döver. Yani burası kesin bence...

Bakalım gelecek hafta Kuzey Güney'de nasıl bir bölüm olacak...

aynen kardeşim.. katılıyorum sana.

Moderatörün son düzenlenenleri:
M.Yüzyıl Fark Attı Duygusal x Kişi Sonuçlar Ortada M.Yüzyıl Yarısamiyor Kuzey Güney Gerçek'ler Bunlar Kaliteli Diziler Önde Olur Buda öyle Açık ara farkla birinci m.Yüzyıl Kabul Etmek Lazım Biyerde Değilmi

ille kuzey güney...​

Ekli dosyalar

• 15292556.jpg
    15292556.jpg
    46.4 KB · Hit: 270
Son düzenleme:
M.Yüzyıl Fark Attı Duygusal x Kişi Sonuçlar Ortada M.Yüzyıl Yarısamiyor Kuzey Güney Gerçek'ler Bunlar Kaliteli Diziler Önde Olur Buda öyle Açık ara farkla birinci m.Yüzyıl Kabul Etmek Lazım Biyerde Değilmi

ya kreys kardes sana bisey soracam. ya sen reytinglere nasıl bakıyon bu forumdan. yanı sen de benım gibi dizinin yayınlandıgı tarihi yazıp öyle mi giriş yapıyon( demek istediğim örneğin: '15 şubat çarşamba reyting sonuçları') bu şekilde googleye bunu yazarak mı giriş yapıyon yoksa başka bir pratik şekilde mi? lütfen cevap yazarsan çok sevinirim. hem bu sayede belki yıldızımız barışır dostum... şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de düşümdüğüm gibi zeynepin kuzey guney dizisinden 2 hafta uzaklaştırılması çok iyi oldu; çünkü dizinin artık asıl konulara değinmesi gerekiyordu. ama zeynepin diziye gelmesi bir yandan da iyi oldu. çünkü bu sayede Cemrenin değeri, güzelliği ve önemi belli olmuş oldu. eğer dizi bu şekilde asıl konulara değinirse reytingler kendiliğinden gelir.çünkü seyirci, dizinin asıl hedefinden koptuğunu farketmişti ve bu yüzden dizi çok az izleniyordu. senaristler benim kadar düşünse yeter yani.

ya kreys kardes sana bisey soracam. ya sen reytinglere nasıl bakıyon bu forumdan. yanı sen de benım gibi dizinin yayınlandıgı tarihi yazıp öyle mi giriş yapıyon( demek istediğim örneğin: '15 şubat çarşamba reyting sonuçları') bu şekilde googleye bunu yazarak mı giriş yapıyon yoksa başka bir pratik şekilde mi? lütfen cevap yazarsan çok sevinirim. hem bu sayede belki yıldızımız barışır dostum... şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar benim de düşümdüğüm gibi zeynepin kuzey guney dizisinden 2 hafta uzaklaştırılması çok iyi oldu; çünkü dizinin artık asıl konulara değinmesi gerekiyordu. ama zeynepin diziye gelmesi bir yandan da iyi oldu. çünkü bu sayede Cemrenin değeri, güzelliği ve önemi belli olmuş oldu. eğer dizi bu şekilde asıl konulara değinirse reytingler kendiliğinden gelir.çünkü seyirci, dizinin asıl hedefinden koptuğunu farketmişti ve bu yüzden dizi çok az izleniyordu. senaristler benim kadar düşünse yeter yani.

hadi kreys senden cevap bekliyom

Öncelikle Flood Yapma Devamlı konuyu Güncel Tutmaya Çalisma..

hadi kreys senden cevap bekliyom

kuzey güneyin iki bölümünü izledim güzel bir film kaliteli bir film .. filmin ilk bölümlerini izlememin sebebi ise kuzey karakteri değildi, güney(buğra gülsoy) için izlemiştim .. iyi bir film olmaya iyi bir film ama muhteşem yüzyılla yarışamaz muhteşem yüzyılın havası, suyu, oyunculukları, karakterleri bambaşka şu anda tv tarihinde çekilmiş en iyi film sanırım..kuzey güney başka bir gün olsa günün zirvesinde olurdu ama ne yazıkki çarşambaya koydu kanal d.. ve hata yaptı muhteşem yüzyılla yarışacak durumda değil..