15 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
focus16subatrevize2.jpg

NOTLAR;
Her gün merakla beklenen 'ucankusfocus' ratinglerinde dün zirvede 'Muhteşem Yüzyıl' yer almış. 'Muhteşem Yüzyıl'ın ardında ise 'Kuzey Güney' var. 'Yetenek Sizsiniz' hem 'ucankusfocus'ta hem de başka yerlerde gerilerde kalmış. Haberlerde Show Haber önde gitmiş.
'Muhteşem Yüzyıl'da saraydaki cariyelerin Hürrem Sultan'a saldırdıkları anlar 'focus' grubunu ekrana kilitlemiş…
'Kuzey Güney'de ailelerin tanıştığı anlar 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş..
'Çocuklar Duymasın'a dün katılan Burcu Esmersoy'un ilk bölümdeki performansı 'focus' grubu tarafından vasat bulunmuş.
Sabah kuşağında, 'Mutfağım' ilk sırada yer almış. Demet Akalın'ı sevgilisi Okan Kurt'la birlikte konuk eden Böyle 'Bir Şey Var Mı?' programı da hayli ilgi görmüş… Demet Akalın'ın sevgilisine yaptığı sürprizle ilgili olarak söylediği 'Kıro olduğumu itiraf ediyorum' sözleri hayli dikkat çekmiş.
TNT'deki 'Magazin Dünyası'nda, yorumculardan Elif Aktuğ, soru soran gazetecileri tersleyen Engin Altan Düzyatan için 'Daha 3,5 yıl önce Cihangir'de yönetmen yönetmen dolaşıp iş arıyordu. Şimdi bu halini görünce ondaki değişime inanamıyorum' şeklindeki açıklamaları ilgi çekmiş…
'Saba Tümer'de bir döneme damgasını vuran popstarların buluşması da ilgiyle izlenmiş..
Gece kuşağında Eser Yenenler'in keyifli sunumuyla 'Eyvah Düşüyorum' ilk sırada yer almış. Dün geceki yarışmacıların çoğunun tiyatrocu olması 'focus' grubunun dikkatini çekmiş. Ayrıca programdaki ilginç sorular da ilgi çekmiş.'Hilal Cebeci'nin hayranlarına ne ad verilir?' sorusu gibi… Yarışmacının 'Candaş' cevabı da 'focus' grubu tarafından eğlenceli bulunmuş.

İşte twitter'daki 'focus'lulardan gelen anlık yorumlar;

@Aysee_Yuksel
@ucankusfocus TRT1''de Mavi Kelebekler''i izledim :) gerçekler izlenmeli..

@hayat_ceyli
@ucankusfocus Kral Ciplak bu gece çok iyi

@kormayandost
@ucankusfocus çocuklar duymasınizliyorum yine sosyal konulara yer veriliyor bu çok hoşuma

@ayegletin4
@ucankusfocus kuzey güneyi izledim güzeldi.heyecanlıydı.böyle devam etmesinin isterim.

@kemalyll
Muhteşem Yüzyıl'da cariyeler başını yakacak hürremin benden sölemesi J

@_ali_yLdrm_
@ucankusfocus Önce Muhteşem Yüzyıl ardından Eyvah Düşüyorum....

@Burcupkt
@ucankusfocus çarkıfelek çok eğlenceliii…

@ucankusremzi
@ucankusfocus Sabah kuşağın''da her gün olduğu gibi Atv''de Müge Anlı

@slhkaskir
@ucankusfocus SABA TÜMER İZLİYORUM VE SABA VE POPSTARLAR ÇOK İYİ

@Burcuptk
@ucankusfocus magazin dünyasında Bilal Özcan''ın organik ve hormonik benzetmeleri dikkatimizi çekti.

ogün konu selçuk yöntem den açılmıştı ve ben selçuk yöntemin ve çetin tekindorun ve haluk bilginerin kaliteli oyuncu olduğunu söyledim..
orda dediğin kelime aynen şöyleydi: kaliteli oyuncu olsalar oynadıkları filmler bu kadar düşük reyting almazdı

ben dedimki kaliteli her film bol reyting almıyor..
buna karşılık cevap olarakta şöyle dedin: bütün kaliteli filmler iyi reyting alır, sadece çocuk filmleri hariç tüm kaliteli filmler iyi reyting alır..

bugün muhteşem yüzyıl için dediğin kelime nedir: kumanda kadınlarda oldukça böyle saçma senaryolu diziler çok izlenir...

inkara gitme
kelime oyunu yapma
harbi ol
deki ben o zaman öyle esti onu dedim şimdi böyle işime geldi bunu dedim .. hah bunu de zaten neden böyle yaptın diyen olmaz..

Yanlış anlamıssın. ben dedim ki onlar iyi oyuncu olsa da dizileri iyi reyting almıyor.. o saydıgın oyunculara nasıl kötü derim. öyle olsa orda halil ergunden de bahsettim. sen demez mıydın adam yaprak dökümünü çekti reyting rekoru kirdi ozaman halil ergun iyi oyuncu dedıklerınle celisiyorsun..

ayrıca hatırla ben bunları dediğimde sen o.b.z.g.k nin senaryosu bozdu ama izleniyor dedin... yani asıl konumuz SENARYOYdu

ben burda senayoya dikkat çektim. senaryosu iyiyse dizi izlenir. sadece çocuk dizilerin senaryosu kötü diyerek SENARYOYA gonderme yaptım....

hiç bir zaman esen ruzgara göre konuşmam sen yanlış anlıyon ve on yargı olusturuyon:)))))))

mesela muhtesemın senaryosuna kötü dediğimi bir yerde ıspatla burda yazmayacağım :))))) yapılan eleştiriyi on yargılarınla başka yone çekiyor.....
muhtesımı kadınlar tarafından izledigini söylemek ayrı kötü senaryo demek ayrı. muhteşem hurremın entrikalarıyla dolu demek ayrı senaryo kötü demek ayrı.....

Arkadaslar Günün Yorumu Açık

Muhteşem Yüzyıl İki Gruptada Zirvede Açık Ara

Kuzey Güney İki Gruptada Yükselisini Sürdürüyor Ve İstikrarlı

Yeteneksizsiniz Dibe Vurmus Durumda

Eyvah Düsüyorum Yine Süper Reyting Kırıyor bundan baskası yalan :)

mesela muhtesemın senaryosuna kötü dediğimi bir yerde ıspatla burda yazmayacağım :))))) yapılan eleştiriyi on yargılarınla başka yone çekiyor.....
muhtesımı kadınlar tarafından izledigini söylemek ayrı kötü senaryo demek ayrı. muhteşem hurremın entrikalarıyla dolu demek ayrı senaryo kötü demek ayrı.....

muhteşemin senaryosuna kötü demedin ama filmde savaşların değilde entrikaların yer aldığını filmin büyük bölümünün haremde geçtiğini dedin değilmi peki bu aynı zamanda filmin senaryosu kötü demek değilmi sana göre.. film kalitesiz ama senaryo kaliteli öylemi yani:)
entrikalar filmin senaryosunda vardır tarihte yer almayan tipler heyecan katmak için filmin senaryosuna eklenmiştir, olmayan olaylar filmin senaryosunda vardır amaaa sana göre bütün bunları eleştirmene rağmen senaryo çok iyi değilmi nasıl böyle bir mantığa ulaştın.. ya da sana göre senaryo denilince ne aklına geliyor kaliteli dediğin senaryo hangi kısımlardan oluşuyor...

Arkadaslar Burda bosyere tartismaya gerek yok Kimse izlemedigi dizinin icerigi hakkinda yorum yapmasin.

Ama yigidi öldürün hakkini yemeyin muhtesem yüzyil cok basarili

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da yine açık ara zirvede. Star Tv tek bu diziyle ayakta zaten :)
Kuzey Güney, geçen hafta yakaladığı çıkışı bu hafta da sürdürmeyi başardı. Dizi, oranlarını arttırarak totalde 2. A/B'de ise 3.sıraya yükseldi.
Kuzey Güney heyecanlı bölüm olduğu için bu kadar artmış olabilir, ileri ki haftalarda yine 5. veya 4.olur.
ARKA SOKAKLAR (TKR) yine süper oranlar alarak iddialı olduğunu kanıtlamış. Tebrik ederim bu diziyi. ama artık sıktı bence. bu sezon bitmeli.
MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR) bile çok iyi giderek İddialı ve güzel dizi olduğunu kanıtlamış.
Yetenek Sizsiniz Türkiye, iki grupta da 5. sıraya gerileyerek bu sezon ki en düşük puanlarından birini aldı. Ama zaten Çarşamba'ya koymaları hataydı!
Eyvah Düşüyorum, Muhteşem Yüzyıl'ın etkisiyle özellikle A/B'de yine çok iyi oranlar aldı.
Çocuklar Duymasın, bu hafta önemli bir çıkış yakaladı ve A/B'de 7. sıraya kadar yükseldi. En sevdiğim dizilerden..
FOX TV yine başarısını sürdürdü ve ilk 10 daki yerini korudu.
FOX'un iddialı günlük dizileri ilk 10'da müthiş oranlarlarla ve share'lar alarak iddialı oldugunu gösterdi!
NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER gerçekten çok seviliyor. Bu kadın gerçekten süper sunuyor haberleri. başarılarının devamını da dilerim.
AKASYA DURAĞI (TKR) süper oranlar alıyor. FOX bu diziyi bir an önce başlatmalı kesinlikle yeni bölüm en az %5,00 reyting alacaktır!
Show'un iddialı günlük dizisi BENİ AFFET güzel oranlarla yarışı takip ediyor..
ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARSILASMA bu sefer ilk 10 da olamamış :)
72. KOĞUŞ güzel gitmiş.
MÜGE ANLI İLE TATLI SERT sabah kuşağında her şeye rağmen Süper gidiyor.
Bakalım yarın ki reytinglerde neler olacak? :)

muhteşemin senaryosuna kötü demedin ama filmde savaşların değilde entrikaların yer aldığını filmin büyük bölümünün haremde geçtiğini dedin değilmi peki bu aynı zamanda filmin senaryosu kötü demek değilmi sana göre.. film kalitesiz ama senaryo kaliteli öylemi yani:)entrikalar filmin senaryosunda vardır tarihte yer almayan tipler heyecan katmak için filmin senaryosuna eklenmiştir, olmayan olaylar filmin senaryosunda vardır amaaa sana göre bütün bunları eleştirmene rağmen senaryo çok iyi değilmi nasıl böyle bir mantığa ulaştın.. ya da sana göre senaryo denilince ne aklına geliyor kaliteli dediğin senaryo hangi kısımlardan oluşuyor...
kendi içinde senaryosu tabiki iyi.. hürremin entrikaları senarist iyi yazıyor.daha öncede yazdım dizi tarihi marihi anlatmadı tarihte kimsenin bilmediği hürremin entrikalarını anlatıgını yazdım. şimdi bir senarist kafasından kurgulayım tarihte yazılmamış bu entrikları yazıyorsa bence bu nokta başarılı. ama sen diziyi ne müthiş tarihi anlatıyor tüm gerçekleri ortaya döküyor dersen orda dur derim. muhteşem bir kadın entrikaları bakımında senaryo açısından iyi.."kaliteli" bir dizi için hem senaryosu iyi olacak hem vadettiği şeyi karşılayacak hem oyuncuları döktürcek. hem yönetmeni iyi olacak. muhteşem bunların çok azını karşılıyor.ayrıca sende muhteşeme zaman zaman eleştiri yapıyon. bende yapıyorum okadar

şu boşluktan reyting alıyor lafını bırak bence çünkü öyle bişey yok :D muhteşem yüzyıl 20 reyting falan alamaz totalde 14 reytingi göremiyor :D kuzey güneyin dünkü bölümü çok iyiydi reytingleri de artmış
Ya takas sen nasil birisin gecen haftalarda diyodun muhtesem yuzyil 13 reytingi goremeyen bir dizi. 13 reytingi gectiginde simdi diyosun 14 reytini goremeyen dizi

kendi içinde senaryosu tabiki iyi.. hürremin entrikaları senarist iyi yazıyor.daha öncede yazdım dizi tarihi marihi anlatmadı tarihte kimsenin bilmediği hürremin entrikalarını anlatıgını yazdım. şimdi bir senarist kafasından kurgulayım tarihte yazılmamış bu entrikları yazıyorsa bence bu nokta başarılı. ama sen diziyi ne müthiş tarihi anlatıyor tüm gerçekleri ortaya döküyor dersen orda dur derim. muhteşem bir kadın entrikaları bakımında senaryo açısından iyi.."kaliteli" bir dizi için hem senaryosu iyi olacak hem vadettiği şeyi karşılayacak hem oyuncuları döktürcek. hem yönetmeni iyi olacak. muhteşem bunların çok azını karşılıyor.ayrıca sende muhteşeme zaman zaman eleştiri yapıyon. bende yapıyorum okadar

haremde geçen entrikalar zaten senaryonun aslını aluşturuyor filmin geri kalan kısmı zaten tarihte geçiyor onu değiştirmeleri mümkün değil..

evet bende eleştiriyorum daha iyisini yaparlar diyorum yapmamalarının sebebi izleyen izleyicilerin emek verilen işleri yeterince izlememesi diyorum.. adamlar milyonlarca lira para harcayıp kaliteli savaş sahneleri ve daha ihtişamlı bir tarih filmine imza atabilirler ama seyircide bu emeğin karşılığını vermeli diyorum .. savaşa ayırdıkları bütçenin karşılığını alamıyorlar diyorum haremde geçen sahnelerin çok daha ucuza malolmasına rağmen aynı izleyici kitlesini toplayabildiğinide söylüyorum..

ama aramızda bir fark var izleyenlerle dalğa geçmiyorum .. hahaha entrikalar oldukça bu film çok tutar kadınlar entrika sever diye izleyicileri küçümsemiyorum eleştiri var eleştiri var biri izleyici kitlesini kırar diğeri ise düşünmesine sebep olur ikisi arasındaki ayrımı iyi yapmak lazım...

Muhteşem Yüzyıl muhteşem vir bölümle yine muhteşem reyting alarak zirvede yer almış.
Kuzey Güney heyecanlı bir bölümle eski günlerine geri dönerek her iki grupta da 8 reytinge yaklaşmış
Yetenek Sizsiniz bu sezonun en düşük reytinglerini almış
Çocuklar Duymasın iyi giderek yükselmiş
Fox`un Çarşambaları kötü gidiyor

ama aramızda bir fark var izleyenlerle dalğa geçmiyorum .. hahaha entrikalar oldukça bu film çok tutar kadınlar entrika sever diye izleyicileri küçümsemiyorum eleştiri var eleştiri var biri izleyici kitlesini kırar diğeri ise düşünmesine sebep olur ikisi arasındaki ayrımı iyi yapmak lazım...
sen entirkayı doldur sonra savaş sahnesi çekecem derse savaş sahnesi izleyecem diyen seyirci gelir mi. gelmez tabi kadınlar entrikayı sever demenin neresi aşaglama yahuu. erkekler silahı vurduyu kırdıyı sever diyince erkekleri mi aşaglamış oluyoruz. türk hatunları aldatma entrika kadınların birbirlerini yemesini sever. tutan kadın dizlerinin bir klışesidir bu artık taktik mi alıyorlar bilemiyorum :)))))). ferihada handenin entrikaları fatoşgüülde kötü gelinin Mukaddesi.. muhteşim etrika başı hürremi ve ufak entrikacıları... ö.b.z.g.k nin carolini olmazsa o diziler olurmuydu yahuu :)))))

Yeni logo güzel olmus:

reyting.gif

Çocuklar Duymasin ve Kuzey Güney yükselmisler, tebrikler.

Muhtesem Yüzyil'da yine çok iyi oranlar almayi basardi.

sen entirkayı doldur sonra savaş sahnesi çekecem derse savaş sahnesi izleyecem diyen seyirci gelir mi. gelmez tabi kadınlar entrikayı sever demenin neresi aşaglama yahuu. erkekler silahı vurduyu kırdıyı sever diyince erkekleri mi aşaglamış oluyoruz. türk hatunları aldatma entrika kadınların birbirlerini yemesini sever. tutan kadın dizlerinin bir klışesidir bu artık taktik mi alıyorlar bilemiyorum :)))))). ferihada handenin entrikaları fatoşgüülde kötü gelinin Mukaddesi.. muhteşim etrika başı hürremi ve ufak entrikacıları... ö.b.z.g.k nin carolini olmazsa o diziler olurmuydu yahuu :)))))

peki sorayım sana sen bir erkek olarak vurdulu kırdılı filmleri izlermisin ya da kadın olsaydın aynı bu dünya örüşünle sadece entrika olduğu için izlermiydin filmi..

büyük ihtimalle hayır diyeceksin .. çünkü evet dersen eleştirmeye hakkın yok..

anlatmak istediğim şu sen sadece cinsiyetinin kadın veya erkek olmasından dolayı filmleri nasıl izlemiyorsan aynı durumda olan bir çok insan vardır yani izlemek için filmde kalite arayan insanlar çok..

o açıdan hiçkimseyi toptancı yaklaşımla değerlendirme.. kadınlar bunu sever erkekler bunu sever tarzı toptancı yaklaşımlardan çok kadınların büyük bir çoğunluğu bu tarz filmleri sever ya da erkeklerin büyük bir çoğunluğu bu tarz filmleri sever demen yeterli ..

peki sorayım sana sen bir erkek olarak vurdulu kırdılı filmleri izlermisin ya da kadın olsaydın aynı bu dünya örüşünle sadece entrika olduğu için izlermiydin filmi..

büyük ihtimalle hayır diyeceksin .. çünkü evet dersen eleştirmeye hakkın yok..

anlatmak istediğim şu sen sadece cinsiyetinin kadın veya erkek olmasından dolayı filmleri nasıl izlemiyorsan aynı durumda olan bir çok insan vardır yani izlemek için filmde kalite arayan insanlar çok..

o açıdan hiçkimseyi toptancı yaklaşımla değerlendirme.. kadınlar bunu sever erkekler bunu sever tarzı toptancı yaklaşımlardan çok kadınların büyük bir çoğunluğu bu tarz filmleri sever ya da erkeklerin büyük bir çoğunluğu bu tarz filmleri sever demen yeterli ..
hayatım boyunca ne entrika ne de vurdu kırdılı dizileri takip ettim.. :))))ben hiçkiseyi toptancı anlayışla değerlendirmiyorum. ben genelleme yapıyorum. sana desem muhteşem yuzyıl etrika dizisi sen bu yüzden izliyorsun dersem toptancı anlayış olur.. tümden kalite arayanların o dizileri imkansız :))))))))))))

hayatım boyunca ne entrika ne de vurdu kırdılı dizileri takip ettim.. :))))ben hiçkiseyi toptancı anlayışla değerlendirmiyorum. ben genelleme yapıyorum. sana desem muhteşem yuzyıl etrika dizisi sen bu yüzden izliyorsun dersem toptancı anlayış olur.. tümden kalite arayanların o dizileri imkansız :))))))))))))

peki izlemediğin bir film hakkında nasıl yorum yapabiliyorsun.. bir filmi iyi veya kötü diye eleştirmek için bile izlemek gerekiyor..

my izledim o döneme ait o kadar anlatılacak olay var hala haremde kaldılar gittiii...
savaşa giderken halkın ve ordunun kendisine değil mustafa ya sevgi gösterisinde bulunmasına kanuni baya bozuldu.İlerleyen zamanlarda halkın mustafaya olan sevgisinin artması kanuninin babasının dedesine yaptığının başına geleceği korkusu ve hürremle rüstem paşanın kanuni kandırıp mustafayı öldürmesine kadar gidecek....