14 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi de Kösem de rezil kepaze oranlar almış kimse tartışmaya girmeyecek bu iyi bişey :)

Vadinin dünkü bölümü Vadi tarihinin en sıkıcı bölümüydü. Silah patlamadı desem izlemeyen kişiler inanmaz heralde ama gercekten silah patlamadı Vadide :)

Bu saatten sonra PanaFilm bu reytingleri görüp radikal değişiklikler yapmadığı sürece Kurtlar Vadisinin ismiyle aldığı reytingler de eriyip bitecek...

Vadi de Kösem de rezil kepaze oranlar almış kimse tartışmaya girmeyecek bu iyi bişey :)

Vadinin dünkü bölümü Vadi tarihinin en sıkıcı bölümüydü. Silah patlamadı desem izlemeyen kişiler inanmaz heralde ama gercekten silah patlamadı Vadide :)

Bu saatten sonra PanaFilm bu reytingleri görüp radikal değişiklikler yapmadığı sürece Kurtlar Vadisinin ismiyle aldığı reytingler de eriyip bitecek...
benim çocukten kanal d nin yaptığı bir hamle vardı vadiyi felan yayınlarken sabahın 13 ünde yeni bölümü vardı perşembe günü ilk okul arkadaşlarım sınıfta maç var diyip vadi seyrettirmişlerdi bende ordan kaçıp kurtuldum

Kösem dün son sahne dışında durgundu bayağı. Bir an evvel toparlanmalı yoksa yakında final yapmaya hazırlanırlar.

Muhtesem yuzyil da dusus devam ediyor total nedir oyle ya 2.74 :F haftaya 1 oranina inecek listeye giremeyecek hee bunuda yazdim olursa sasirmam :)) berenin olmadigini gorduk abartilan oyunculuklarla hicbirseyin olmayacagini gayet net gorebiliyoruz ornekler de son haftalardir karsimizda meryem beren kordugum ve yeter guzel ilerliyor sevindim bu iki dizi vadiyi sollar

ay konuyu efe açınca göz ardı edilen içeriği görü aradım kaç saat :F

neyse beklediğim gibi sdhülbahir kösemi geçmiş @Çiğdem- türü ne meraklıymış ibrahimin memelere her dizide izlemiş bravo :F
yeter totali alır diyordum az farkla kaçırmış

Muhtesem yuzyil da dusus devam ediyor total nedir oyle ya 2.74 :F haftaya 1 oranina inecek listeye giremeyecek hee bunuda yazdim olursa sasirmam :)) berenin olmadigini gorduk abartilan oyunculuklarla hicbirseyin olmayacagini gayet net gorebiliyoruz ornekler de son haftalardir karsimizda meryem beren kordugum ve yeter guzel ilerliyor sevindim bu iki dizi vadiyi sollar
ay demek yapımcılara ve basına öfke kusuyon tubayıa güvenip dizi yapmadıkları ve haber yapmadıkları için yazık be ne çektin:(

Bu senenin adını allahın sopası koymak lazım ağzında reytingden başka birşey olmayanlara reytingler güzel tokat attı:A

Allah ın sopası ne ka güzel yurtdışında yıldız denen esmer yıldızlar her yerde çakılmışlar reytingte:A

Acı büyük darbe darbe üstüne :A esmer yıldızın reytingi yok ama hala yurt dışına en yüksek ücretle satılan dizinin baş rolünde bu nasıl iş (b) satın alanların aklı çalışmıyo galiba siz esmer yıldızı bırakında kendi derdinize yanın 2 balon işte erken söndü :F esmer yıldızın dizilerinin satışları sizede gelsin diye duaya başlayın bence yoksa işiniz yaş:)

esmer kızı iyi pazarlıyorlarsa demek :)) aynı furkişin dediğ igibi reklam kampanyası işte balon patladı global tokat yüzlere indi türkiyedeki tokat kimseye bişi yapmaz:A neyse glu glu iyi eğlenceler :A

valla esmer kızın hiçbir işine partiler düzenlenmedi pazarlamanın alası da sizdeydi ama içi boş olunca demek pakette yeterli olmuyo:D ve lütfen çelişmeyin kendinizle geçen sene Türkiye de iş yapmadıktan sonra yurt dışı satışları önemsiz denmiyormuydu bu forumda (b)şimdi yurt dışı mı önem kazandı buraya geldikçe çok eğleniyorum emeği geçen herkese teşekkürler:F

o sıradan diziler için geçerli kösem 7.bölümü türkiyede yayınlanırken 24 ortadoğu ülkesinde yayına girdi senin favorilerin hiçbir zaman o güce ulaşamadıkları için bilmezsin neyse heroes un yeni bölümü gelmiş @Harunnn60 izle yorumunu bekliyorum :D

Benim favorilerin dizisi daha önce yayınlanıp bitmiş bir dizinin yeni sezonu ibaresi eklenmeden de satılabiliyor şükür:bhr:

Halk gereken cevabı vermiş reytinglerde sezon başı demiştik Kanal D ile alakası yok diye bu rezil senaryoya iyi bile almışız..