Naptin o kadar olmazstar bir 10 bölüm pt 1 de dener ardından pt 2 ye atar dicemde malesef başka dizisi yok oyüzden sezon sonuna kadar devam eder
Naptin o kadar olmazstar bir 10 bölüm pt 1 de dener ardından pt 2 ye atar dicemde malesef başka dizisi yok oyüzden sezon sonuna kadar devam eder
halit ergenç kösem sultan takası olurNaptin o kadar olmaz
Sen bu isi biliyorsunhalit ergenç kösem sultan takası olur
pardon da Beren orda figuranını oynatmazberen saat Arka sokaklara gelsin bence erler film fiyatları eşit tutuyor
benim çocukten kanal d nin yaptığı bir hamle vardı vadiyi felan yayınlarken sabahın 13 ünde yeni bölümü vardı perşembe günü ilk okul arkadaşlarım sınıfta maç var diyip vadi seyrettirmişlerdi bende ordan kaçıp kurtuldumVadi de Kösem de rezil kepaze oranlar almış kimse tartışmaya girmeyecek bu iyi bişey
Vadinin dünkü bölümü Vadi tarihinin en sıkıcı bölümüydü. Silah patlamadı desem izlemeyen kişiler inanmaz heralde ama gercekten silah patlamadı Vadide
Bu saatten sonra PanaFilm bu reytingleri görüp radikal değişiklikler yapmadığı sürece Kurtlar Vadisinin ismiyle aldığı reytingler de eriyip bitecek...
ay demek yapımcılara ve basına öfke kusuyon tubayıa güvenip dizi yapmadıkları ve haber yapmadıkları için yazık be ne çektinMuhtesem yuzyil da dusus devam ediyor total nedir oyle ya 2.74 haftaya 1 oranina inecek listeye giremeyecek hee bunuda yazdim olursa sasirmam ) berenin olmadigini gorduk abartilan oyunculuklarla hicbirseyin olmayacagini gayet net gorebiliyoruz ornekler de son haftalardir karsimizda meryem beren kordugum ve yeter guzel ilerliyor sevindim bu iki dizi vadiyi sollar
Sihirli annem vadiden daha çok reyting aldı hahaha totalde ve Ab grubunda favoriforumun dizisinde korkmuş vadicilerAllah ın sopası ne ka güzel yurtdışında yıldız denen esmer yıldızlar her yerde çakılmışlar reytingte
zaten yükselecektirseddülbahir iyi başlamış daha da yükselir inş