O Ses gidince Salı çok boş kaldı gerçekten ya.O Ses gidince ve yerine cok güclü birsey gelmeyince Kanal D artmis. Cinayeti biraz izledim dizi fena gitmiyor. @EveN 'in dedigi gibi bir 15-20 dk. daha uzayabilir.
Kaçak tek kelimeyle müthiş bölümdü gülmekten öldüm valla,müsaitsen dizinin son 5 dakikasını izlesene.kaçakın bu zamana kadar 10 reytingleri görmesi lazımdı
2 haftadır izleyemiyorum haftasonu toptan izlicem hepsini
aga sonra izlicem bölümü baştan izlemem lazım noldu son 5 dkKaçak tek kelimeyle müthiş bölümdü gülmekten öldüm valla,müsaitsen dizinin son 5 dakikasını izlesene.
sen öyle diyosan kesin alması lazım almazsa şirketi basarız ahmadcım merak etme senBİU yarın totalde en az 6.5 alması lazım
Ruslardan manyak dayak yediler.aga sonra izlicem bölümü baştan izlemem lazım noldu son 5 dk
sen öyle diyosan kesin alması lazım almazsa şirketi basarız ahmadcım merak etme sen
izlim merak ettim internete düşmüşmüdürRuslardan manyak dayak yediler.
Ertan ve Katerina Baltacı Mehmet diyoloğunuda izlemelisin.Katerina bu arada Rus koruma.Ekli dosyayı görüntüle 28748
çağkan çulha ne kadar değişmiş ya saçları kestirip sakal bırakınca müthiş karizma olmuş valla tanıyamadım ilk baştaadanalıda nasıldı burda nasıl harbi karizma on numara
izlim merak ettim internete düşmüşmüdür
İlk mesajımda demiştim BİU bugün çok iyi alacakdiziyi izlemesem bile fragman final fragmanına benziyordu tıpkı
Mutlu aile defteri idare eder filmdi ders çalışıyordum biraz göz attım
aga çok donuyo yarın izlerim bölümü şimdi çıkmam lazımErtan ve Katerina Baltacı Mehmet diyoloğunuda izlemelisin.Katerina bu arada Rus koruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?