14 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük Ağa komedi olacak gibi. Fragman fena değildi. Birce iyi de başroldeki oğlan hiç olmamış. :(

°°°mobil mesaj°°°
Fragmanı mı çıktı? 😱 Konusunu açsaydın ya buraya yazacağına. :T:

Cinayet'in 5 dakikası reklamdı iyi gitmiş. :)

°°°mobil mesaj°°°

yetmiş milyonun evladı comba kafasına sıktı kaçak'ta.reytingler uçar azsonra.

öyle veya böylede ne bileyim izlenmez beren saat için intikam bu sene izlenmiyorsa bu dizideki oyuncular için bu dizi hicc izlenmez...

dediğin doğru oyuncular için bu dizi izlenmez ama ilk bölüme bakmak lazım ? aslolan konudur konu abartısız ve doğal bir akıcılığa sahipse bazen oyuncuya rağmen izleme isteği uyanıyor ..?

dediğin doğru oyuncular için bu dizi izlenmez ama ilk bölüme bakmak lazım ? aslolan konudur konu abartısız ve doğal bir akıcılığa sahipse bazen oyuncuya rağmen izleme isteği uyanıyor ..?

İşte buna katılıyorum!! bazen oyunculuklar değilde diziyi kurtaran senaryo oluyor ;ne senaryolar gördük içinde başrol yok, ne başroller gördüm içinde senaryo yok :D :D

gelde @EveN e hak verme arkadasm hosgeldn totalde bile zirveye oynar sali gunleri

bugun cinayete goz attim heyecan artiyor ama zirve icin yeterli degil bence pt2 de iyi gidecektir uzun sure pt1de kalmayabilir ama beklentimin ustunde gitmis.

Benim İçin Üzülme uçuyor. :D Niyazi Harun'u vuruyormuş. Her türlü artar reyting. :F