14 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Cinayet listede @EveN demekki napıyormuşuz erken konuşmuyormuşuz :A
Gören de 6 aldı sanır. 😛

Valla ben de yükselsin istiyorum. 1 bölümü henüz izlemedim. 100 kere dedim izleyeceğim. Güzel görünüyor dizi ama artık 2. Bölüm reytinglere bakıp izliyorum. Sonra kaldırılmasın. :(

°°°mobil mesaj°°°

Cinayet gecen hafta pek sarmamisti ama mutlu aile defterinin reklam arasinda bakiyorum guzel dizi. Ilk anlik ozetti bu arada

Kaça yarın totalde zirvede olur. :)

Gönül ister ki Cinayet de A/B'yi alsın ama bakalım.

°°°mobil mesaj°°°

Mutlu Aile Defteri iyi gidiyor. :) Cinayet beklentimin üstünde oranlar alıyor ama reklamlı gidince ne yapacağı önemli elbet. :)

Gören de 6 aldı sanır. 😛

Valla ben de yükselsin istiyorum. 1 bölümü henüz izlemedim. 100 kere dedim izleyeceğim. Güzel görünüyor dizi ama artık 2. Bölüm reytinglere bakıp izliyorum. Sonra kaldırılmasın. :(

°°°mobil mesaj°°°
Yeni bölümün ilk anlığı sonuçta 3 iyi oran. Şu Çalıkuşu olmasa uzun özet verse dizi son anlıklarda görür 6-7 yi aslında

Çalıkuşu reklamlı cinayet'in üstünde oranlar alıyordu,onun suçu neydi.

Yeni bölümün ilk anlığı sonuçta 3 iyi oran. Şu Çalıkuşu olmasa uzun özet verse dizi son anlıklarda görür 6-7 yi aslında
Biraz olaylar olsa sükse yapar dizi. :)

Aslında olay çok konuşulmaya bakıyor. Medcezir, ÖBGZK, Muhteşem bu diziler hep ilk bölümüyle etki yaratan diziler oldu. Bu yüzden hepsi uzun soluklu olacak. Hepsi de 1. Bölümden 2. Bölüme geçerken 4 ila 8 reyting arası birden yükseldi.

Ben Cinayette sükse yapacak bir olay göremedim. Flaş bir cinayet olsa biraz izleyici toplar hiç olmazsa. :)

°°°mobil mesaj°°°

Mutlu Aile Defteri Star'da yayınlanmakla çok iyi etti. Başka kanalda yayınlansaydı izlenmezdi. En azşndan bizim forumdakilerin "çoğu" izlemezdi. :)

°°°mobil mesaj°°°

Biraz olaylar olsa sükse yapar dizi. :)

Aslında olay çok konuşulmaya bakıyor. Medcezir, ÖBGZK, Muhteşem bu diziler hep ilk bölümüyle etki yaratan diziler oldu. Bu yüzden hepsi uzun soluklu olacak. Hepsi de 1. Bölümden 2. Bölüme geçerken 4 ila 8 reyting arası birden yükseldi.

Ben Cinayette sükse yapacak bir olay göremedim. Flaş bir cinayet olsa biraz izleyici toplar hiç olmazsa. :)

°°°mobil mesaj°°°
Her bölüm farklı hikaye anlatmıyor sanırım fragmanda görmüştüm ilk bölümün devamı vardı fragmanda. Yanlış bence mesela ilk bölümü izlemeyen 2.bölümü izlese birşey anlamayıp kapatacak ama her bölüm farklı hikaye anlatılsa geçen hafta izlemeyen biri bu haftaki bölümü izler 😛

Her bölüm farklı hikaye anlatmıyor sanırım fragmanda görmüştüm ilk bölümün devamı vardı fragmanda. Yanlış bence mesela ilk bölümü izlemeyen 2.bölümü izlese birşey anlamayıp kapatacak ama her bölüm farklı hikaye anlatılsa geçen hafta izlemeyen biri bu haftaki bölümü izler 😛
Evet onu ben de farkettim. Bence de öyle olmalı. Böyle yüksek alamaz asla.

°°°mobil mesaj°°°

Benim Için Üzülme'Nin Yeni Bölüm'Ü Çok Iyi Başlamış Tebrik Ederim. :)