14 Nisan 2013 Pazar Reyting Sonuçları

survivor YENİ BÖLÜM başladı

Show tv şuana kadar istenilen seviyede değil ama sbtye göre yorum yapmak nasıl olur bilemem yarın tnsye bakcaz...

Son düzenleme:
Ben hayatımda , basireti bu kadar bağlı bi gönülllü takımı görmedim. 7-0 yenildiler resmen.:)

Şu gönüllüler Allah için bir oyun kazansın yahu rekabet "0". Ünlüler ezip geçiyor sürekli! Baydı valla. :D

Ben hayatımda , basireti bu kadar bağlı bi gönülllü takımı görmedim. 7-0 yenildiler resmen.:)
Dokunulmazlık oyununu bu haftada da kaybederlerse durum gönüllüler için pek parlak değil..

- - - Ekleme - - -

Şu gönüllüler Allah için bir oyun kazansın yahu rekabet "0". Ünlüler ezip geçiyor sürekli! Baydı valla. :D
Adalar birleşince ünlüler çoğunluk olacak bence son 4e gönüllü kalırsa duygu olur :) Gerçi bozokla hilmicemde kalabilir bilemiyorum ya :):):):)

Ask Emek Ister bakalim yarin nasil sonuc elde edecek
Bende merak ediyorum dizinin müzikleri acık hoşuma gitti. :)

- - - Ekleme - - -

Rating Mühendisi ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>ratingmuhendisi<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px; ">18 sn</small>
Totalde 8.76 ratingle survivor lider! 6.58 ratingle Esim Bilir 2.sirada! 4.01 ratingle Show Tv'nin yeni dizisi Ask Emek İster 3.sirada!