14 Nisan 2013 Pazar Reyting Sonuçları

survivor akşam çok iyidi 8.47 alarak çok rahat şekilde zirvede yer almış ab 8.55 almış özetide 3.85 ab 3.72 alarak 3. sırada :) , eşim bilir 5.94 reytingle yine 2. sırada ab 6.01 reytingle iyi gitmiş , farklı desenler 3.47 alarak iyi gitmiş , umutsuz ev kadınlar 3.32 alarak iyi ab 3.01 almış , aşk emek ister 2.14 alarak kötü ab 1.45 alarak çok kötü gitmiş

survivor akşam çok iyidi 8.47 alarak çok rahat şekilde zirvede yer almış ab 8.55 almış özetide 3.85 ab 3.72 alarak 3. sırada :) , eşim bilir 5.94 reytingle yine 2. sırada ab 6.01 reytingle iyi gitmiş , farklı desenler 3.47 alarak iyi gitmiş , umutsuz ev kadınlar 3.32 alarak iyi ab 3.01 almış , aşk emek ister 2.14 alarak kötü ab 1.45 alarak çok kötü gitmiş

tamam da biz zaten reytingleri görüyoruz aynısını neden yazıyosun :D

Aşk Emek İster kötü başlamış, haftaya yükselmesi dileğiyle.

Güzelmiş fragman ama zaten Polat'ın ölme şansı olmadığını düşünürsek çok da ilgi çekici değil.Ama fragman boyutuna bakarsak 14-15 belki ama 16 alamaz diye düşünüyorum.Ama dediğim gibi inşallah alır,netice de bana bir yararı da olmaz zararı da :)

bu bölümden 15'i rahat alır ama polat poyraz'dan bunların intikamını alırsa o bölümde 20'leri görebilir :) Fragmanın sonunda Kara polat diye bağırınca içim bir tuhaf oldu :moody::moody:

Bu arada Ali Ayşe'yi Seviyor eski gününde iyi gitmiş, sevindim :)

Farklı Desenler yükselişe geçmiş ve 4. olmuş.

Ali Ayşe'yi Seviyor'u FOX tekrar Pazar gününe alarak iyi yaptı. Dizi 6. olmuş, böyle devam ederse uzun süre gider.

Aşk Emek İster çok kötü başlamış. MinT'in dizileri tutmamaya başladı.

Aşk Emek İster çok kötü başlamiş sabah izlesemmi diye bi düşündüydüm.HD bulabilsem izlicektim.Maalesef yok 😕

720p HD işini görür sanırım. :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7umRbUOuuQs
fragmanı izle bi tresn sahnesi türk tv tarihinin en muazzam aksiyon sahnesiymiş onur tanın ekibinden biri yazdı twittera fragmanı izle bi :d imzamda linki
Videoyu kaldırmışlar yenile istersen. :)